Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Bodrum’da plajlar doldu mekanlar hareketlendi

Bu hafta sonunun en dikkat çeken, en hareketli adresi Bella Sombra oldu. İstanbul Akmerkez'den bildiğimiz Martinez, Bella Sombra'nın içinde kapılarını açtı. Bu hafta sonu hem mekanın açılış daveti, mönü tadımı, hem de sahibi Uğur Karabayır'ın iki günlük doğum günü kutlaması vardı.
Cumartesi akşamı düzenlenen yemekte, sahnede Seçil Akmirza vardı. Bir ara Deniz Seki sahneye çıkıp tek bir şarkı söyledi ve "7 Haziran'da galamız var, beni yerimde dinleyin" deyip herkesi People'a davet etti. Deniz çok zayıflamış, fıstık gibi olmuş; enerjisi çok yüksekti ve etrafındaki arkadaşlarıyla sarmaş dolaştı. Yeni aşk, yeni beden, yeni hayat ona çok iyi gelmiş.
Bu arada mekan yatırımlarıyla tanınan, genç neslin başarılı isimlerinden Uğur Karabayır'ın eşi İrem de bu işlere merak sarmış. "Kurumsal hayattan istifa ettim, artık eşimin işlerine yardım edeceğim" diyordu. Ne yalan söyleyeyim; bir kadın parmağı dokundu mu, bu yeme-içme işleri çok daha güzel olur. Doğru karar almışsın İrem...
Unutmadan; Martinez'de cumartesi günleri akşamüstü partileri olacak, İskender Paydaş ve orkestrası çalacak. Mönüde Akdeniz lezzetleri sunuluyor, ayrıca bir de suşi mönüsü var. Ayrı bir havuz mönüsü de olacakmış. Havuzun içinde partileme kafasına uyacak lezzette... Peki 48 saatlik Bodrum çıkarmamda neler oldu?
Türkbükü'nün simgesi haline gelen Maçakızı yenilenmiş. Yenilikten kastım odalar değil; iskelesi sıfırlanmış ve gıcır gıcır olmuş. Meraklı gözler gelip mönüde, dekorasyonda neler olmuş diye etrafı kolaçan ediyor. Mönüye yengeç burger eklenmiş, bir de yeni yeni makarnalar... Bu yaz yine karbonhidrat patlaması yaşanacak gibi görünüyor.
Ersin Süzer'in işletmecisi olduğu Kuum, bu yaz 10'uncu yaşını kutluyor. Kuum da sağlıklı yaşam trendine ayak uydurmuş, çok da iyi yapmış. Detoks içeceklerinden avokadolu düşük kalorili salatalara kadar, benim gibi kalori hesabı yapanlar için birçok seçenek sunan bir mönü oluşturulmuş. O kadar partileyip coşunca, insan arada günah çıkarmaya gitmek istiyor. Haksız mıyım? Unutmadan, Temmuz ayında Kuum'da sağlam bir 10'uncu yıl partisi bizi bekliyor.
Nusret de Bodrum sezonunu açanlardan... Maçakızı'nda, Yalıkavak Marina'da karşımıza çıkıyor. Nusret hem tatil, hem de yeni mekanını kontrol etmek için Bodrum'daydı. Onu görenler yine selfie çektirme peşindeydi... Bir fotoğraf çektirebilir miyiz Nusret?
Türkbükü sahilleri hareketlenmiş, plajlar dolmuş, tekneler Yalıkavak Marina'ya yanaşmış. Henüz Haziran ayının başında olmamıza rağmen sezon hareketli... İstanbul'a dönüş uçaklarında yer bulmak da neredeyse imkansız. Turizm adına iyi haber...

***

GÜNDÜZ EĞLENCE AÇIĞINI KAPATMAYA MI GELİYOR?
Bu sezon Emre Ergani de Bodrum'da... Kendisinin bende yeri ayrıdır. Havana ve Bianca gibi mekanlarla, Bodrum'a gündüz partileme işini öğreten, happy hour patlamasıyla bir döneme damga vuran kişidir Emre... Onu Bodrum'da görünce, yine bir işler peşinde olduğunu anladım. Yoksa sezon başında kolay kolay adım atmaz buralara... Tahminim o ki; bu yaz Emre, Bodrum sahalarına geri dönüyor. Yine o coşkulu partileri yapsa keşke... Bodrum'da gündüz eğlencesinde çok büyük açık var. Her sezon Çeşme'nin bu konuda eli daha güçlü oluyor ama bu sezon Emre ile fark atılabilir. Merakla bekliyorum.

***

CANLI MÜZİK KAPIŞMASI
Bu yaz en çok merak ettiğim konulardan biri, canlı müzik eğlencesinde ipi kimin göğüsleyeceği... Hemen hemen her mekanda, haftada iki-üç gece sahnede ünlü isimler olacak. Jabbar, Zeynep Bastık ve Baran Bayraktar gibi genç isimlerin karşısına Deniz Seki, Mehmet Erdem ve Berkay gibi tecrübeliler çıkacak. Yazın en büyük kapışması sahneler arasında yaşanacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA