Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yeni nesil aşklar ve ilişkiler

Bu cuma köşemi yeni nesil ilişkilere, sosyalleşme biçimlerine evrilen yeni dünya insanına ayırdım. Hadi gelin beraber inceleyelim, 'Ah nerede o eski zamanlar?' diyelim. Hazır mısınız?
Yakında magazin dünyasında duyar, ortalık çalkalanınca şaşkınlıkla izlersiniz. Uzun yıllar evli olan bir çift, birkaç yıl önce boşanmıştı. Şimdi çiftimiz tekrar barışmış, evleniyor, ikinci nikahlarını kıymaya hazırlanıyormuş. Nasıl yani? "Aradığınızı bu ayrılık sürecinde bulamadınız mı?" diye soruyorum, "Hayır, baktık ama olmadı ve tekrar barışma kararı aldık. İkinci baharımızın tadını çıkarıyoruz." diye cevap veriyor ikisi de. Anlaşılan şu ki; heyecanınızı kaybettiğiniz ilişkilerde tekrar aynı dinamiği yakalamak istiyorsanız bir süre ara verin, sonra koşarak tekrar kavuşursunuz.

TELEFONUNU BIRAK GEL!
Geçtiğimiz günlerde ünlü bir oyuncunun boşandığı eşi tarafından çekilen bir videosu, WhatsApp'ta paylaşıldı. Kocasının en mahrem halini çekmiş paylaşıyor ex-karısı. Kendince bunu yayarak intikam almak istiyor, acısını çıkarıyor. İnsan eşine de güvenemeyecek mi? Güvenemiyor. Bu güven işi eski çağlarda kaldı canlarım. Başka ünlü bir oyuncumuzun da tek gecelik ilişkilere bulduğu çözümü öğreniyorum. Eve davet ettiği flörtlerinin telefonuna el koyuyormuş, kapıdan girer girmez kapatıp bir köşede saklıyormuş. Ne olur ne olmaz, herhangi bir fotoğrafı, videosu çekilir endişesi, onu bunu yapma noktasına getirmiş.

KIZ KIZA TATİL KAFASI
Bodrum-Marmaris hattındaki otellerden edindiğim bilgiye göre; artık çiftlerden çok kız kıza tatile çıkanlar dikkatlerini çekiyormuş. İstanbul restoranlarının, kadın gruplar tarafından ele geçirildiğini anlamıştık. Gündüzden geceye en çok gezen tozan, bu kadın gruplarıydı. Şimdi o kadınlar, aynı gazla tatile çıkıyorlar.
Yeni nesil ilişkiler en çok neye dikkat ediyor? Popüler olmak için çiftler ne yapıyor? Yaşantılarını nasıl kurguluyorlar? Birkaç maddede onlar gibi olmanın cevabı: Çift olarak sosyal medyayı iyi kullanın, mutlu anlarınızı bol bol paylaşın. Fit olun. Sık sık seyahat edin, görülmemiş yerleri keşfedip 'Vay, hayat size güzel' yorumları alın. Bir de Insta çocuğunuz olsun, o da sizin gibi dikkat çeksin. Bakın Chiara Ferragni- Fedez çiftine; hep özenilecek, kıskanılacak güzellikte bir yaşantıları var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA