Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Hadi gece pikniğine!

Havalar güzelleştikçe açık hava etkinliklerinin sayısı da artıyor. Festivaller geceden gündüze bağlanıyor. Yemeli-içmeli, tüm gününüzü geçirebileceğiniz, workshopların olduğu organizasyonlar, gençlerin ilgisini çekiyor. İstanbul'da insan sıkılmaya vakit bulamıyor. Hafta sonu, Türkiye'nin ilk gece pikniği organizasyonu vardı. Cuma ve cumartesi akşamı, yüzlerce kişi Kemer Country Orman Evi'nde buluştu. Türk, İtalyan, Meksika ve Fransız mutfağından yemeklere, Evrencan Gündüz'ün sahne performansı ve de DJ'lerin playlistleri eklenince ortaya gerçek bir festival çıktı. Eve döndüğümüzde bol bol soda içtik ama olsun.

Kadın-erkek tuvaletleri birlikte olur mu?
Hollywood'un en ünlü oyuncularından Julia Roberts'ın fitilini ateşlediği bir tartışma, sosyal medyayı ikiye böldü. Roberts; bir tuvalet kapısının önünde paylaştığı pozla, kadın/erkek tuvaletlerinin ayrı olmamasını, yani unisex olması gerektiğini vurgulamış, 'Olması gereken de bu' demiş. Fakat ben kendisine katılmıyorum. Tek kişilik tuvaletlerin kullanımında buna varım ama toplu olarak kullanılan kabinli, pisuvarlı tuvaletler konusunda aynı fikirde değilim. Bazı sınırların olması gerekiyor, haksız mıyım? Bu; kişilere verilen özel bir alan sonuçta...

Kardeş dayanışması
Bazı internet sitelerinde Hande- Gamze Erçel kardeşler hakkında bir habere rastladım. Abla-kardeş, birkaç gün arayla aynı elbiseyi giymiş... Bir bilir kişi ve her ikisini de sıkı sıkıya takip eden biri olarak söylemeliyim ki; onların dayanışması çok akıllıca ve profesyonelce. Gamze de oyuncu ablası gibi sosyal medyada çok popüler; 1 milyona yaklaşan takipçisi var. Ayrıca bir moda-tasarım markasının da kurucusu. Gamze'nin markasının adı We Are Flowers... Yani o gördüğünüz elbise, aslında Hande ve Gamze'nin takipçilerinin de satın alabildiği bir koleksiyon ürünü.

Tarabya'da pazar coşması
Artık eğlencenin günü yok; yedi gün için farklı farklı aktiviteler sıralayabilirim size. Bu pazar happy hour arayanlara tavsiyem var: Sahil hattının gözdesi Kun'da DJ kızlarımız Canan Soylu ve Carolin Almozlino kabine geçiyor ve saat 16.00 itibarıyla müziğin sesi yükseliyor. Size de menüden yeni lezzetler keşfetmek kalıyor. Unutmadan; önümüzdeki hafta Amerika kıtasında olacağım. Size yepyeni haberler getireceğim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA