Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Artık Fomo değil, Jomo’yuz

Eda Taşpınar'ın 'İşte o günler geldi, hepimiz Jomo'yuz' paylaşımı ile meraklandım, Google'ladım, 2010'ların başında Fomo ile beraber türemiş. O zamanlar Fomo popülerdi çünkü, Jomo pek umurumuz değildi. Neydi o? Fomo'yu hayatta sürekli bir şeylerden geri kaldığını düşünenler kullanıyordu; sen de mi Fomo'sun? Bir dönem ben de öyleydim. Her yerde; her konserde, davette, partide olmak isterdim. Dijital dünya ile zehirlenip geldiğim nokta ise Jomo! Bu da bir şeyleri kaçırmanın keyfini sürmek. Hem de ne sürmek, 'Keşke davet edilmesem' dediğim etkinlikler, hatta düğünler var. 'Oley beni çağırmayı unutmuşlar' diyorum. 34 yaş; hayatımın sonuna kadar bir şeylere yetişmeye çalışmaktan kendi hayatımı kaçırdığımı fark ettiğim yaş oldu. Hepinize tavsiye ederim.

90 milyon
dolarlık dizide bardak unutulur mu?
'Game of Thrones'taki Starbucks bardağı hata mı, reklam mı?' tartışmaları sürerken, benim aklım almıyor. Malum markanın kahve bardağı; hem yönetmenin, hem oyuncuların, hem kameramanların gözünden kaçmış olabilir mi? İmkansız. 90 milyon dolarlık bütçesi olan bir dizide kahve bardağı unutmak şuursuzluk olur. Artık 'Olamaz' denilen kurgularla reklam kampanyaları yapılıyor. Anlamışsınızdır herhalde.

Met Gala'nın kulis dedikoduları
Her sene Mayıs'ın ilk pazartesi akşamı düzenlenen Met Gala'ya katılan ünlülerin kostümleri hâlâ konuşuluyor. Lady Gaga, Kim Kardashian, Ezra Miller, Katy Perry, Jennifer Lopez, Jared Leto ve nicelerinin kırmızı halıdaki konsepti yansıtan hal ve tavırlarına, şapka çıkarıyoruz. Peki kulislerde en çok konuşulan iki soru neydi? Galaya kimler davet edilmedi? Davetli olup da gitmeyen hangi ünlülerdi? Blake Lively'nin hamileliğinden ötürü katılamadığı söyleniyor. Rihanna'nın neden katılmadığını bilmiyoruz; ya aldığı kilolar ya da sevgilisi ile yaptığı romantik bir tatil buna sebep olabilir. Sarah Jessica Parker'ın ise aynı tarihte başka bir yerde olması gerektiği söylenmiş. Taylor Swift, Ariane Grande ve Madonna; merak edilen diğer isimler. Neymiş efendim, bu davetlere kimlerin katılıp katılmadığı bir tek bizim topraklarda dedikodulara sebep olmuyormuş. Aklıma gelmişken, geçtiğimiz günlerde iki sosyetik kadının 'Sen davet listelerinden adımı mı sildirdin?' diye kavgaya tutuştuğuna şahit olduğumu da söylemek isterim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA