Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Siteyi karıştıran drone mevzusu!

İstanbul'un Anadolu yakasında, özellikle genç cemiyet ailelerinin ve birçok sanatçının da oturduğu bir site var. Biz buraya kendi aramızda Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki 'Sarmaşık Sitesi' adını taktık. Çünkü her dakika yeni bir mevzunun patlak verdiği bir yer. Sitede geçtiğimiz günlerde yeni bir olay yaşanmış. Ev sahiplerinden birinin en büyük hobisi sitede drone uçurmakmış. O drone ne zaman yükselse, sağa sola uçmaya başlasa, sitenin diğer sakinleri perdelerini kapatıyormuş. Hatta bir gün mutfakta yemek hazırlayan bir komşu, camdan dışarı baktığında onu izleyen bir drone görmüş. Şimdilerde bu mevzu site yönetiminin gündemindeymiş. Bakalım ne olacak? Sarmaşık'ta işler iyice karmaşıklaşacak mı?

FOTOĞRAFIMI İYİ ÇEKEMEYENLE HAYATTA EVLENMEM
Çiçeği burnunda ünlü bir çiftimiz açıklama yapmış. Eş seçme kriterlerinden biri de; iyi fotoğraf çekebilmesiymiş. Malum son yıllarda özellikle beyler, bu konuda eşleri tarafından sürekli fırça yiyor. Bir kocanın, karısının hangi açıdan güzel çıktığını bilmesi gerekiyor çünkü. Ayrıca sabırlı olacak, art arda fotoğraflarını çekecek. Işığın nereden geldiğini bilecek, eşi ters ışık kurbanı olmayacak. Insta eş olmak zor zanaat tabii. Peki çevremde duyduğum diğer kriterler neler? Instagram'da özgür bırakacak, 'Onu giyme', 'Bunu paylaşma' demek yok; yani dijital özgürlük. Her hafta mutlaka farklı bir restorana gidilecek. Farklı, sıradışı hobilere sahip olacak. Bol bol seyahat edecek. Her sene aynı yere gitmek yok, farklı şehirler görülecek. Evde pinekleyen koca istemiyor kızlar!

YENİ UYGULAMA
Yeni nesil işlerde en popüler olan unsur; aplikasyon geliştirmek. Geçtiğimiz hafta da İstanbullular yepyeni bir uygulamayla tanıştı: Weez. Cevdet Çetindoğan ve Mert Baser'in ortağı olduğu bu uygulama ile sosyal yaşamınıza yön veriyorsunuz. Özetle; ajandanızı sizi takip eden arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz. Hem gezginler, hem de mekan sahipleri için oldukça akıllı bir uygulama.

MEKANLARIN GÖZDESİ DJ SARUU
Son günlerin yükselen ismi Saruhan Yıldırım yani DJ Saruu. Gazetelerde Eliz Sakuçoğlu'nun menajerliğindeki bu isme denk gelmişsinizdir. Saruhan Yıldırım aslen Ankaralı, ben kendisini yıllardır tanırım. Müziğe olan ilgisini işe çevirenlerden. Şu sıralar popüler mekanların da gözdesi olan Saruu, Tale of Us, Black Coffee gibi popüler isimlerle de aynı sahneyi paylaştı. Bu yaz Sommer Klein ve kışlık Klein'da kendisini çok dinleyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA