Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Burning Man’de evlenelim aşkım’

Yeni bir evlenme trendi ile karşınızdayım: 'Burning Man'de evlenelim aşkım.' 25 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Black Rock Çölü'nde düzenlenecek olan Burning Man Festivali için hummalı hazırlık yapan arkadaşlarım var. Hatta öyle ki, bu sene oraya ilk defa gidecek olan ünlü arkadaşlarım, kendilerine styling konusunda uzman kişiler tutmuşlar. Festivalde giyecekleri o çılgın kıyafetleri, stil danışmanları seçiyor. Bunun ayrı bir haber değeri var, sonra o ünlüleri ifşa ederiz. Benim asıl mevzum; orada evlenmeyi düşünen tanıdıklarım. 'Sıra dışı bir evlilik yapalım' diyenler için oldukça iyi fikir. Eminim o tarihlerde 'Evet' dedikleri anlar Instagram'a da düşecektir. Bakalım nasıl bir gelinlik giyecekler? Ben de takipteyim. Artık Burning Man'de evlenmek de trend olur, orada art arda evlenen sosyetik isimleri sık sık duyarız.

Nispetiye'de kiralar çok uçtu
Etiler'e taşındım taşınalı konuşulan mevzu hep aynı: 'Nispetiye'deki mekan kiraları ne olacak?' Eski Nişantaşılı olarak orada da mevzu aynıydı. Dükkan kiraları almış başını gitmişti, bu da yeni mekanların semtin arka sokaklarına kaymasına sebep olmuştu. Bakalım Etiler'de ne olacak? Akmerkez'in hemen yanı başındaki popüler mekanlardan biri yüksek kiralar yüzünden kapandı. Aylık 150 bin kira isteyen mülk sahibine direnemeyince mekanı kapatmak zorunda kalmışlar. Cadde üzerindeki birçok yerde de durumlar aynı. Bakalım kış sezonunda başka hangi mekanlar kepenk indirecek?

Görmeden göstermeden yapamıyoruz
Geçtiğimiz günlerde Facebook, Instagram ve Whatsapp çöktü. Peki bizim dünyada neler oldu? Biz o sırada ünlülerin ve bloggerların davetli olduğu bir organizasyondaydık.

AİLELER PANİK İÇİNDE
Davet sahibi marka 'Yandık, kimse paylaşım yapamayacak', giyinip kuşanıp gelenler ise 'Boşuna mı hazırlandık?' endişesi yaşadı. O an kıymete binen tek platform Twitter oldu. Sanki dünyanın sonu gelmiş gibi Twitter'da yazılıp çizilen her şeyi okuduk. Bir ara o kadar çok telefonla konuşan vardı ki etrafımda... 'Instagram'a bakıyorum kızım, seni göremiyorum' diye panik içinde çocuklarını arayan anneler, babalar... Küresel çöküntüyle şunu anladık; artık görmeden yaşayamıyoruz, göstermeden yapamıyoruz. Dijital dünyanın bize üstünlük kurmasına ve bizden bir adım önde yürümesine izin vermemeliyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA