Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Koronalı olduğunu saklamak etik mi?

Şu sıralar cemiyet hayatının tanınmış birçok ismi koronavirüs kapmış durumda, evlerinde tedavi görüyorlar. Neyse ki şu an bu virüsü kapanlar hastalığı daha kolay atlatıyor, ilk gün kapanlardan çok daha şanslılar. Evet, bir gün hepimiz bu hastalığa yakalanacağız. Ancak soruyorum, siz olsanız Covid'li olduğunuzu söyler misiniz yoksa saklar mısınız? Şu an birçok tanınmış isim 'Negatifim' deyip konudan sıyrılıyor. Kimisi de açık yüreklilikle Instagram hesabından duyurup bugüne kadar görüştüğü insanları uyarıyor.

O uygulamalarda patlama yaşanıyor



Yeni dünyanın bir diğer ekmeğini yiyen yatırımcıları da, flört uygulamalarına yatırım yapanlar. Gün geçmeden yeni bir uygulamanın adını duyuyoruz. Bir bu işleri Tinder'da bırakmıştık. Şimdilerde popüler ve ünlü kesim InnerCircle isimli uygulamada takılıyormuş. Buraya üye olmak için herhangi bir para ödemiyorsunuz ancak kabul aşaması oldukça bekletmeli, sizin dürüstlüğünüze güvenmek isteyen bir dijital kurul var. Bakalım bu uygulamadan bir aşk hikayesi çıkacak mı?

'Cennetten Çiçek' şarkısının bendeki etkisi...



Adeta bir bağımlılık. "Hayır ezberlemeyeceğim, dilime dolanmayacak, hayır bunu kendime yapmayacağım" desem de olanlar oldu ve parça aklımdan çıkmıyor. Öyle bir şarkı ki, içinden çıkamayacağınız bir karadelik. Sözlerin ve müziğin ahengine kapılmışken bir de Zehra'nın klibine bakayım dedim. Klip de zorlama değil, bir o kadar çabasız, 2000'ler kafasında. Yani söyleyeceğim şu ki, bu yaz hiç hit çıkmamışken kafamıza işleyen bu parça gerçek bir hit olmuş durumda. Kafamın içinden çık artık Zehra!

Online astronomi dersleri



Yeni dünya, yeni düzen; insanlarımıza yeni yeni alışkanlıklar kazandırıp ilgi alanlarının gelişmesine de sebep oldu. Bakın en çok hangi online derslere kayıt yaptırıyor sosyetiklerimiz... Tabii ki astronomi yani gökbilimi. Bu arada astronomi ile astrolojiyi birbirine karıştırmayın. Evrensel olayları inceleyen konular hakkında belgeler sunarak gökbilimlerini inceleyen bu bilim dalı konusunda etrafınızda uzmanlaşmış, yurt dışındaki üniversitelerden sertifika almış birilerine denk gelirseniz şaşırmayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA