Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Sahte valelere dikkat, aracınız çalınabilir!

Geçtiğimiz günlerde Florya'da bir mekanda gerçekleşen bir olayı anlatmak istiyorum size... Milyonluk lüks otomobili ile bölgenin en popüler restoranlarından birine giden zengin müşteri, otomobilini kendini vale olarak tanıtan bir kişiye teslim ediyor, sonrasında ise aracı alan kişi son gaz arabayla mekandan ayrılıyor. Ancak arkadaşımız bir süre sonra park için götürüldüğünü düşündüğü aracının çalındığını anlıyor. Mekanla münakaşa etse de oradakiler yoğunluktan durumun farkında olmadıklarını dile getirip haliyle konudan sıyrılıyor. Neyse ki araç sigortalı ancak kullanıcı hatası mı tartışılır tabii. Aracın tüm parasını alabileceğini hiç sanmıyorum, ne de olsa kendi elleriyle vermiş. Aracının bulunduğuna dair haberi birkaç gün içerisinde alsa da, siz siz olun arabanızı emin olmadığınız valelere, tabir-i caizse değnekçilere teslim etmeyin...

Milano Moda Haftası İstanbul'a geldi

Davetler başladı, iletişim sektöründeki hareketlilik sektör çalışanlarının yüzünü güldürdü, bizlere de gezip tozup haber toplamak düştü. Şu an bu satırları yazarken Prada'nın ilkbahar/ yaz 2021 koleksiyonunun davetindeyim... Soho House'da yer alan Cecconi's'de öğle yemeğimizi yerken; bir yanımda Burcu Esmersoy, diğer yanımda Ece Sükan var. Prada kadınları ile dolu yemekten sonra sinema salonunda Milano Moda Haftası ile eş zamanlı defileyi dijital olarak izledik. Dijital dünya demişken, Raisa&Vanessa da New York Moda Haftası'nda dijital defile yapan ilk Türk tasarımcılardı. Onlar da koleksiyonlarını bizlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Yeni dünyaya ne kadar hızlı adapte olduk değil mi? Merak edenler ikizlerin Instagram hesabından izleyebilirler.

Bebek'e yeni kan geliyor

Önümüzdeki hafta başından itibaren Bebek'te bir hareketlenme yaşanacak, Lucca yenilenmiş versiyonuyla yeniden kapılarını açacak. Lucca 2.0 olarak hizmet verecek olan mekanda aslında öyle çok büyük çaplı değişik yok. 'Günlerdir süren inşaat neyin nesiydi peki?' diye soranlarınız olabilir. Şöyle söyleyebilirim; eski yerin güncellenmiş, gıcır gıcır versiyonu. Mutfağından tuvaletine kadar her köşesinin makyajı yenilenmiş, tazelenmiş desem yanlış olmaz. Yoksa barın yerini filan değiştirmemişler. Klasiklerden ve 60-70'ler ruhundan ödün vermiyor yine. Objeler, mobilyalar ise eski Lucca'dakilerin yeni versiyonları.

GECE EĞLENCESİ YOK
Lucca 2.0, yeni enerjisiyle saat 24.00'e kadar hizmet verecek, yani koronavirüs önlemleri nedeniyle gece eğlencesi olmayacak. İçeriye alınacak insan sayısına da dikkat edilecek. Menüde de eminim yeni lezzetler, klasiklerin arasından bize selam çakacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA