Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Beyaz yakalılar spor giyim satışlarını patlattı

Pandemi sürecinde beyaz yakalılar plazalarından çıktı, şıklık yarışlarının, takım elbiseli duruşlarının yerini spor giyim aldı. Çünkü Levent- Maslak hattındaki plaza insanları artık evlerinden çalışıyor. Birçok uluslararası firma, 2021'in ilk yarısına kadar ekiplerinin evlerinden çalışmasını kararlaştırdı,. İşler böyle olunca da spor giyimde alışveriş patlaması yaşanmaya başladı. Bugüne kadar active wear yani spor giyim koleksiyonu yapmayan markalar bu işe de el attı. Peki bu rahatlığın sonucunda ne olacak? Yani işler düzene girince, ofislere geri dönülünce takım elbiselerin içine tekrar girebilecek mi? Tahminlerinizi alayım...

Kuaför kavgası

Mevzu Nişantaşı'nın popüler kuaförlerinden birinde yaşanıyor. Kuaförün birçok sosyetik ve influencer müşterisi var. Geçtiğimiz günlerde salona sosyetik bir kadın gidiyor, işlemleri yapılırken bir yandan da telefonda dedikodu yapıyor birçoğumuzun yaptığı gibi. Konuşulan konu da başka bir sosyetik kadın. Mevzu, çantalarının ve ayakkabılarının sahte olması. O sırada kuaför çalışanı da anlattıklarına kulak misafiri oluyor. Aynı hafta hakkında konuşulan kadın, kuaför salonuna geliyor ve hakkında konuşulanları kuaför çalışanından bir bir öğreniyor. Sonra tabii çarşı pazar karışıyor. Sosyetik kadınlar telefonda birbirine giriyor. Bu olay kuaförün adını dedikoducuya çıkarıyor. Neyse hanımlar, siz siz olun kuaförde yaptığınız sohbetlere dikkat edin. Yerin kulağı var.

Sen evden çalış kahveni şirket ödesin!
Konu beyaz yakalılar olunca işin başka detaylarına da göz atalım... Evde olmak istemeyen, ofislerinde çalışma konusunda ısrarcı olanlar var. Çünkü tüm gün evde ailesiyle olmak hoşlarına gitmiyor. Kaçabilen kendisini şehrin kafelerine atıyor. Peki ya evden çıkmayanlar? Onlar da evde tükettikleri yiyecek ve içeceklerin faturasını şirkete ödetiyor. İçtikleri kahveden evde kullandıkları internet paketine kadar tüm ev giderlerinin ödenmesini dahi isteyen var. Bana bu istekler, bu özgür çalışma platformunda biraz abartı geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yeni buluşma noktası
Yarına plan yapmayın çünkü size sanayi bölgesindeki bir adresten bahsedeceğim, hemen Maslak'a gidin. House of Ekria; kolektif bir tasarım ve sanat bilinciyle tasarlanmış bir alan. Aynı zamanda da yeme içme konusunda iddialı lezzetleri olan bir restoran. Özellikle tüm gün süren brunchları ile şu sıralar adından söz ettiriyor. Açık mimari planlaması ile birçok sergiye de ev sahipliği yapıyor. Siz yemeğinizi sipariş ederken bir yandan kurucusu Esra Karadeniz Saban'ın özel tasarımlarına göz atıp koleksiyon parçalarından satın alabilirsiniz. Bu arada mekanın içindeki kütüphanede saatleriniz geçebilir. Bence yarınınızı buraya ayırın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA