Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Örümcek Adam İstanbul caddelerinde!

Burak Soylu, nam-ı diğer Örümcek Adam, ilk olarak karşımıza Antalya sokaklarında çıktı. Ardından yolu İstanbul'a düşmüş ve şansı yaver gitmiş olmalı ki Burcu Esmersoy'un Instagram hesabında görüldü. Ben de kendisini oradan tanıdım. Geçtiğimiz günlerde Maslak-Levent hattında kendi otomobilinin üzerinde bizleri selamlayan Örümcek Adam, film setinden çıkmış gibi kostümü, hal ve hareketleriyle herkesi şaşırttı elbette... Hatta öyle ki, bazı influencer ve fenomen arkadaşlarım, kendisiyle fotoğraf çektirmek için olduğu yerlere gitmeye başladı. DM kutusuna mesaj atanlar dahi var. Örümcek Adam Burak'ın Instagram'da 50 bine yakın takipçisi var. Özel etkinliklerde, davetlerde, hatta reklam iş birliklerinde kendisine ulaşılıyormuş. Bakalım siz de İstanbul sokaklarında kendisine denk gelecek misiniz?

Yaz sonrası spora devam
Spor konusunda ne noktadasınız? Ben dün itibariyle spora geri döndüm. Uzun aradan sonra spor salonunda alınan önlemleri say say bitiremem... Termal kamera ile giriş, kullanılan spor matları ve havlularının tek kullanımlık olması, dezenfekte işlemleri ilk başta dikkatimi çekenler arasında. Havalandırma sisteminin yenilenmesi, eğitmenlerin maskeli olarak çalışması, danışma, içecek barının ayrılması da oldukça önemli. Zaten gittiğim salonun büyük bir yüzölçüme sahip olması da rahat ve mesafeli spor yapabilmemizi sağlıyor. Peki online derslerde durum ne? Burcu Esmersoy, Aslı Şen, Gülnur Güneş gibi isimler online olarak Selin Sürmeli'nin Zoom üzerinden derslerine katılmaya devam ediyor. Anlayacağınız hem online, hem de salon dersleri eş zamanlı ilerliyor. Siz hangisini tercih etmek isterseniz artık. Ben her ikisini de seviyorum.

Çocuğunuz ders
çalışıyorum diye sizi kandırmasın!
Çocuklar evde, dersler online yapılıyor. Peki bu süreçte ebeveynlerin başına en çok ne geliyor? Hemen söyleyeyim! Kredi kartları birer birer patlıyor. Çocukların derslere katılabilmeleri için kullandıkları tabletlerdeki uygulama merkezlerinden satın aldıkları oyunlara dikkat edin. Hatta tanınmış bir çiftin oğlu, "Anne ders çalışıyorum" diyerek 5 bin liralık oyun satın almış. Kredi kartı bilgileri akıllı telefonlarında ve tabletlerinde yüklü olduğu için ay sonu böyle yüklü bir sürprizle karşılaşmışlar. Siz siz olun sürekli kontrol edin.

Nişantaşı'nın gizli bahçesi
Nişantaşı'nda yepyeni bir mekan açılıyor. İsmi Zoya's House. Salgın nedeniyle kepenk kapatanların yanı sıra yeniliklerle art arda açılan yerler bizi mutlu ediyor. Semtin yenisi olan mekanın konsept danışmanlığını Esra Türker üstleniyor. Mutfaktaki tüm lezzetler ise şef Murat Bozok'a ait. Abdi İpekçi Caddesi'ne inen Bostan Sokak'ta yer alan mekanın içinde gizli bir bahçe bulunuyor. Ben en çok buraya hayran kaldım. Nişantaşı'nın keşmekeşinden uzak bu bahçede sizi mutlu edecek en önemli unsur da menüde yer alan vegan, glutensiz ve vejetaryen lezzetler. Hemen keşfedin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA