Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Demet Evgar’dan sürpriz!

Pazar günü yine bir mekan haberi ile karşınızdayım. Ha açıldı ha açılacak, son hazırlık günlerinde. Mekanın adı Birebir! Hem de projenin içinde Demet Evgar var. Erkek arkadaşı Levent Babataş'ın mekan işinde olduğunu biliyoruz ama bu sefer Emirgan'da eklektik bir mekan açıyor Demet'le beraber. Kahvaltı konusunda iddialı olacak mekanın menü denemeleri de Demet'in evinde oluyormuş. Ne yalan söyleyeyim, benim şimdiden ağzım sulandı. Aynı zamanda sanat galerisi olarak da karşımıza çıkacak bu mekanı en kısa zamanda ziyaret edeceğim. Levent Babataş'dan bir tadım daveti bekliyorum.

YENİ NESİL ÜÇ KADIN MODELİ
Doğru adamdan çocuk yapar boşarım! Evet böyle bir kadın modeli var. Şehir hayatının gezmeyi tozmayı seven bu kadın grubu, doğru erkeği bulup çocuk yapmanın peşinde. 'Nikahı kıyar, doğumu yapar, sonra da aynı hızla boşarım...' Eskiden işler tam tersiydi, doğru kadından çocuk yapmak isteyen adamlar vardı. Benim bile etrafımda aynı kafada üç-beş arkadaşım var. Kocasına nafaka bağlayan hatta sus payı olarak yakamdan düş parası veren kadınları da duymuşsunuzdur. Evliliklerindeki sorundan dolayı mahkemeye giden çiftlerden erkek tarafı genelde işi yokuşa sürüp boşanmak istemiyormuş. Böyle durumlarda da kadın tarafı erkekle pazarlığa oturuyormuş. Kadın da sus payı verip nafaka ödemeyi kabul ediyormuş. En son model ise yok artık dedirten cinsten... Bunu öğrendiğim kişi de çiftin boşanma avukatı. Şiddetli geçimsizlik yaşayan çiftten şiddete meyilli olan taraf kadınmış. Bir de üstüne evdeki tüm objeleri, eşyaları kırıp döküyormuş. Bu üç farklı yaklaşımı ve bazı kişilerin ilişkiye karşı yanlış bakış açısını şaşkınlıkla dinledim. Bakalım sizin yorumlarınız ne olacak sevgili okurum?

SOSYETE KEBAPÇISI ALİ USTA!
Şu sıralar ev davetleri almış başını gidiyor. Özellikle kebap, çiğköfte varsa ben de koşarak gidiyorum. Bu ev davetlerinin aranılan ismi ise Ali Usta. Tüm hazırlıkları önceden yapıyor, evinize gelip ocakbaşını hazır edip kebapları hazırlıyor. Müşterileri arasında tüm cemiyet hayatının tanınmış simaları var. Yemeğin üstüne bir de künefesini patlattınız mı günün en lezzetli anını yaşamış oluyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA