Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

‘Nişan, düğün daveti veriyoruz!’

Evet, bu cümle ev partileri veren gençliğin yeni yalanı. Hem de ne yalan! İnandırıcı kılmak için sahte gelinlik giyenler de var. Hatta Cadılar Bayramı partilerinin birinde komşulardan izin almak için gelinimiz diye de apartman giriş- çıkışlarda bu genç kızımızı göstermişler. 'Özel gündür, aman ses çıkarmayalım' diyen komşular bu olayın yalan olduğunu anlayınca şikayet etmiş, apartman yönetimine konuyu aktarmışlar. Lafım size sevgili okurum, olur da oturduğunuz apartmanda benzer bir organizasyon olursa kesinliğinden emin olun.

Akaretler'de özel koleksiyonlar sergileniyor
Ünlü futbolcu Volkan Demirel'in iyi bir sanat koleksiyonu olduğunu biliyordum, bundan daha önce de köşemde bahsetmiştim. Ancak Volkan, bu sefer neredeyse tüm koleksiyonunu görücüye çıkarmış, hem de Akaretler'deki Art Week'de. Ekrem Yalçındağ'ın küratörlüğünü yaptığı koleksiyonda dikkat çekici eserler var. Hatta bunlardan biri de kendi portresi. Sergiyi ziyaret ettiğinizde Volkan'ın koleksiyonuna mutlaka göz atın. Bu arada futbol camiasında Volkan kadar sanata bu kadar merak salan azdır, belki de tektir. Bugüne kadar başka hiçbir ismi böyle bir sanat etkinliğinde görmedim. Helal olsun Volkan deyip Eşi Zeynep'ten bir kahve sözü alıyorum, evlerine gidip koleksiyonun diğer parçalarını da görmek istiyorum.

Hop oturtup hop kaldıran bir dizi önerisi

Nicole Kidman'ın yeni dizisinden mi bahsetsem, yoksa dizideki gençlik görüntüsünden mi? İzlerken New York sokaklarının büyüsüne kapılırken bir psikiyatristin örnek teşkil eden mutluluk dolu ailesine misafir oluyorsunuz. İlk bölüm öyle huzurlu geçiyor ki, ikinci bölümde 'Beni ne şaşırtabilir?' derken olayların akışına inanamıyor, koltuğun bir ucundan diğer ucuna zıplıyorsunuz. Bir dijital platformda yayınlanan 'Undoing' isimli dizinin henüz iki bölümünü izledim. Yeni bölümü de heyecanla bekliyorum. Unutmadan, Kidman'a dizide Hugh Grant eşlik ediyor. Müthiş bir uyum yakalamışlar. Bu arada son günlerin popüler mesleği, özellikle dizi senaryolarında psikiyatristler. Bir 'Kırzmızı Oda' fanı olarak burada da bir psikiyatr görünce benim de hemen randevu alasım geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA