Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Yeni koleksiyon yapma zamanı

Tasarımcılar şıkır şıkır davetlere giyilecek elbiseler yaparken, şimdi ilgi alanlarını tamamen ev dekorasyonu ve pijama takımlarına çevirdiler. Dünya markaları art arda koleksiyonlarına ev ihtiyaçlarını, restoranlar da yaklaşan yeni yıl nedeniyle menülerine yılbaşı yemeklerini eklediler. Hatta eve gelip yeni yıl kutlaması için sofranızı süslüyorlar. Anlayacağınız, yeni yıl kutlaması için evlerdeyiz, mekanların açılması zor bir ihtimal. O yüzden siz en şık pijama takımınızı giyip evinizi süslemeye başlayın. En havalı fotoğrafları Instagram'a bekliyorum.

'Bilsem sevgili yapardım ya da ex'imle barışırdım'
Evet bu cümle şu sıralar müzmin bekarlarımızın dilinde. Özellikle şehrin popüler mekanlarında gezip tozmayı seven arkadaşlarımız, gezmeden tozmadan vakit nasıl geçirecek? 'Tek başıma eve mi kapanacağım, olmadı bu iş" deyip isyan bayraklarını çektiler. Yani olur da telefonuna ex'lerinizden mesaj gelir, eve yemeğe davet edilirseniz anlayın ki bu bir zeytin dalı, bir barış yakınlaşması. Artık bundan sonrasında karar sizin. Aksi durumlar da yaşanıyor elbet. Nişantaşı'nda noter randevum için beklerken, hışımla orta yaşlarda bir beyefendi içeriye girdi. Evden yalın ayak, pijamasıyla fırlamış. "Avukatıma vekalet vereceğim, eşim tehdit ediyor, lütfen hızla işimi çözün" dedi. Ufaktan yanaşıp neler olduğunu sordum. "Aylardır aynı evin içindeyiz, sokağa adım atmıyoruz. Canıma tak etti, boşanıyorum" dedi. Bu beklenen bir sonuçtu, benzer çok dava var. Ama gözümün önünde o sinir anını görünce ben de şaşırdım.

DEMET EVGAR'dan sürpriz şarkı

"Ah bir Sezen Aksu parçası olsa da dinlesek, hatta Sezen yeni bir albüm yapsa da şenlensek" derken, bu sürprizi onun adına Demet Evgar yaptı. Sezen'in sevdiği oyuncuların başında gelen Demet, Sezen'in 'Nanay' isimli parçasını söyledi, bir de eğlenceli, deli dolu bir kliple görsel bir şölene çevirdi. Kafaları kırdığımız şu günlerde 'Nanay' tam da ruh halimize hitap ediyor, mutlaka dinleyin.

Estetik ameliyatlarda patlama yaşanıyor
Özellikle kadınlar bu süreci bir yenilenme dönemi olarak görüyor. Göğüs estetiği, yağ aldırma, yüz gerdirme işlemlerini kış aylarına koymuşlar. Doktor muayenehanelerinde randevu almak neredeyse imkansız. 'Kimseler görmeden işi bitireyim'ciler sırada. Erkekler de saç ekimi için bu süreci değerlendiriyor. Ben de sağlıklı ev yemekleri ile beslenip kilo vereceğim, bir de saç ekimi yaptırırım. Sonra da yaza yepyeni bir Mert olarak çıkacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA