Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Lambom var atlasana!

Dubai'de bir kaç günlüğüne şeyh tadında ve emirati pozisyonunda takılabilirsiniz. Yapmanız gereken 1.000 dirhem yani 2.000 liraya bir günlüğüne araç kiralamak. Hem de Lamborghini. Burada flört etmenin en kolay ve havalı yolu mekanlarda değil araçlardaymış. Yani trafik esnasında akşamları arabadan arabaya laf atarak flört ediliyor. Biz henüz denemedik ama turistik değil lokal kafada flört etmek isterseniz buyrun kiralayın bir lambo.

EVDE
PARTİ VAR GELSENE!
Bir diğer ilginçlik ise plajlarda gerçekleşiyor. Özellikle plaja yakın rezidanslarda oturanlar after party kovalıyorsa etrafta gezinen gizli mesajları iyi takip etmeli. Örneğin 5 Palm'da güneşlenirken, vücudunu sprey boyalarla boyayıp saçını pembe yapan bir ağabeyimizi gördüm. Yaş 50'lerde. Bu bilinki, gün batımında evimde parti var demek oluyor. Beni gördüğünüz an peşime takılın mesajı. Gizli partileri anonslamanın formülü bu. Buyrun bakalım!

BOŞANMA NAFAKASI INSTAGRAM!
Abu Dabi'de yaşayan restoran şefi bir arkadaşım anlatıyor kendisi buralı ve uzun süredir yeme-içme işlerinde. Yaptığı işlerden dolayı da sosyal medyada hayli popüler, yüzbinlerce takipçisi var. Boşanmak istediği eşi de boşanma karşılığı olarak ondan Instagram hesabının haklarını istiyor! Yoksa asla boşanmam diyor. Kız arkadaşım da korkusundan tüm Instagram hesabının bilgilerini ve şifresini ona verdi. Yani bir tek Türk Influencerlarında, fenomenlerinde bunlar olmuyor. Ortadoğu ünlüleri de böyle şeyler yaşıyor.

MENÜ FİYATLARI ARTMIŞ!
Mekan doluluk oranları neredeyse yarı yarıya düştüğü için Dubai'deki menü fiyatları da yükselmiş durumda. Restoranlardan kişi başı 2.000 dirheme çıkıyorsunuz. Yani 4.000 lira ediyor. Önceden fiyatlar bu kadar mıydı ? Hayır! Şimdi benzer durum İstanbul mekanlarında da yaşanacak. Tüm restoranlarda fiyatlar katlanacak. Bakalım buna İstanbul gezginleri hazır mı ?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA