Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERT VİDİNLİ

Tektaşımı geri ver!

Geçtiğimiz sohbaharın en çok konuşulan nişan olaylarından biri ile karşınızdayım bu hafta. Çift için herkes "Ayrılırlar kısa sürede" diyordu zaten. Ve beklenen oldu, yüzükler atıldı. Erkek tarafı genel olarak "Bugüne kadar alınan ne varsa sen de kalsın. Geri istemiyorum" dese de, anne dişli çıkmış ve "Ben bir liramı bile bu kızda bırakmam" diyerek takılan her şeyi geri istemiş. Evlenme teklifinde, sözde ve nişanda takılan her şeyi geri istemiş istemesine de kız ve ailesi telefonlara dönmüyormuş! Kayınvalide son çare gelin hanımın evini basmakta bulmuş. Ve evdeki kasada ne varsa alıp götürmüş. "Geri kalanı için de geleceğim!" demiş. Ah bu pandemi süreci kafaları nasıl da yaktı!

İÇİM
RAHATLADI KİMSE BİKİNİMAYO VÜCUDU YAPMAMIŞ!
Bodrum'a tatile gelen arkadaşlarım, gittikleri plajlarda güneşlenen insanları inceleyip kendilerince analiz yapıyor: "Mert içimiz rahat. Kimse Instagram'da paylaştığı fotoğraftaki gibi değil. Kış aylarında belli ki herkes yemiş-içmiş. Kilolar alınmış. Biz rahatlıkla ortalarda salınabiliriz." Bunu o kadar çok insandan duydum ki! Pandemi yedirmiş içirmiş! Rekabete gerek yok. Bir de bunu fırsat bilenler var! Adım başı pilates stüdyosu, kick boks salonları ve benzerleri var Bodrum'da. İstanbullu yatırımcılar, spor eğitmenleri kışın kapalı olan salonlarının bir şubesini de Bodrum'a açmış! Mesela Bodrum Mandarin Oriental içerisinde Shape Up isimli bir stüdyo var. Özel bir teknik uyguluyorlar ve celebrity workout isimli 30 dakikalık bu programla kısa sürede fit olmanız mümkün. Ben üşengeçliğimden henüz deneyemedim ama en kısa sürede gideceğim.

PARTİLERDE ÇIKAN
KAVGALARA ÖNLEM ALMAK LAZIM!
Yurt dışında yapılan deneysel partilerden birindeyiz. Hani şu sıralar aşılanan ülkeler resmen deneysel partiler yapıyor! İşte bunlardan birinde 100 kişiyi kapalı bir alanda topluyorlar. Sonuç şahane sıfır vakaa ile geceyi sonlandırıyorlar. Ancak durun bu sefer de alkolün verdiği etkiyle birçok kavga ve olay çıkıyor. Biz de bunu aramızda konuşuyoruz henüz bu denli kalabalıkların olduğu organizasyonlar yok bizde. Alkollü eğlenceler de başlamadı. Bu tarz etkinlikler başladığında biz de sudan çıkmış balığa mı dönüşeceğiz? Saç saça baş başa kavgaya mı gireceğiz? Duygularımızı kontrol edemeyip ağzımıza geleni mi sayacağız? Ah işte bu yaz en çok da bundan korkuyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA