Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

TFF adamı şizofren eder

Mete Kalkavan... Son günlerde, yeni nesil futbol hakemlerimiz içinde adı medyaya en çok yansıyanı.
Beşiktaş-Fenerbahçe maçındaki tartışmalı kararları çokça konuşulmuştu. Üzerine bir de Manchester United- Real Madrid maçında görev alınca, iyice gündemimize oturmuştu.
Başarılıdır veya değildir; o teknik mevzu. Ama bilinen bir gerçek var ki; futbol federasyonu bir dönemdir üzerine titrediği Mete Kalkavan'ı şizofren etmeye karar vermiş. Bir hafta önce üst düzey iki karşılaşmada görev alan bir ismin, hafta sonu amatör küme maçına verilmesinin başka bir açıklaması olamaz çünkü.

HAYATA KÜSSE YERİDİR
Kendinizi Mete Kalkavan'ın yerine koyun. Üç gün önce futbolun mabetlerinden biri olan Old Trafford'a çıkmışsınız, Ronaldo'yla, Giggs'le takılmışsınız; daha teriniz kurumadan sizi Feriköyspor-Mevlana maçına vermişler. Üstelik o maç da çıkan olaylar yüzünden yarıda kalmış...

Federasyon'daki kariyer planlamalarını kim yapıyor çok merak ediyorum. O amatör küme maçını, bir hafta önce derbiyi teslim ettiğiniz adamdan başka yönetecek biri yok muydu? Mete Kalkavan hayata küsse yeridir; o derece...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA