Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Şeyma Korkmaz: 13 yıldır saçlarımı boyatmıyorum

Oyuncu Şeyma Korkmaz ile evde izole günlerinde neler yaptığından Arap dünyasında reklam yüzü olarak tercih edilmesine, saç rengi tercihinden hayvan sevgisine kadar tüm soruları GÜNAYDIN için yanıtladı.
Hem kendi sağlığım, hem evde birlikte yaşadığım ailem ve hem de dışarıda karşılaşabileceğim insanların sağlığı için tabii ki 'Evde kal' kuralına uyuyorum. Evimizin küçük bir bahçesi var. Bahçeye bile maske ile çıkıyoruz. Bu dönemde beni rahatsız eden durum evde olmak değil de, istediğim zaman özgürce bir yerlere gidememek ve dostlarımı görememek. Evde vakit geçirmeyi seviyorum. Evde kediler köpek ve kuş olduğu için rutin yapmam gereken temizliğim bu dönemde de değişmedi, aksine temizlik işini biraz abartmış olabilirim. Bol bol dizi ve film izliyorum, kitap okuyorum ve tabii ki spor yapıyorum. Pilates beni çok rahatlatıyor; sadece fiziki anlamda değil, mental olarak da bu günleri rahat atlatmamı sağlıyor.

FİLM İÇİN SAÇIMI KAZITIRIM
Lise çağlarımda saçlarımı her renk yaptım diyebilirim. Değişimi seviyordum. Ama sonra kendi rengime dönmek istedim, saçımı kısacık kestirdim ve 13 yıldır da hiç boyatmadım. Doğallığı seviyorum. Setlerde saçım çok işlem gördüğü için yıpranıyor, bu yüzden Fas'tan aldığım argan yağı ve Hindistan cevizi yağı ile bakım yapıyorum. Dizi ya da film için saçımı kazıtır mıydım? Ben bir oyuncuyum ve değişim gerekiyorsa o karakter için değişirdim. Ama kellik yakışır mı bilemem.

SAHİPLENELİM
Ankara'dan ayrılmak benim için zor, kalkıp yurt dışında yaşamak beni düşündürebilir yalan yok. 'Düşünmeden giderim' diyemem ama 'Gitmem' de diyemem. Film için tabii ki Ortadoğu'ya gider orada yaşarım.
Evimde kedilerim, bir köpeğim ve kuşum var. Onlar vazgeçilmezlerimiz. Çocuklarınız oluyorlar; her tatil planınızı, dışarıdaki işinizi onlara göre ayarlıyorsunuz; yani büyük sorumluluk. Bu sorumluluğu almak kolay değil, lütfen edindikten sonra vazgeçmeyelim. Onlar bize muhtaçlar. Onları hediye etmeyelim. Satın almayalım, sahiplenelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA