Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖMER KARAHAN

Ver parayı gelsin ünlülerden kutlama mesajı

Nasıl da özlem doludur 'eskiden' diye başlayan cümleler, öyle değil mi? Her geçen gün sahip olduğumuz birçok değeri, samimiyeti biraz daha kaybediyoruz, yerine ise yenilerini koyuyoruz. Aslında çağa ayak uyduruyoruz ama o saflığın, temizliğin kaybolması içimizde yaralar açmıyor da değil...

SAMİMİYET BİTTİ
Karşısında herhangi bir ünlüyü görünce sevinen, heyecanlanan insanlar vardır, hemen sevdikleri için iki çift söz almak isterler onlardan: 'Sevgilim sizi çok seviyor, bugün de doğum günü, ona bir şeyler söyler misiniz? Ya da 'Bugün sevgilime evlilik teklif edeceğim, bir şeyler söyler misiniz?' gibi... Günümüz teknolojisiyle birlikte artık böyle bir durum kalmadı çünkü birçok ünlü isim Popile, Fideyo, Clap gibi uygulamalar üzerinden para karşılığında kutlama mesajı çekiyor. İrem Derici bin lira, Bülent Serttaş 250 lira, Yonca Evcimik 950 lira, Yılmaz Morgül 740 lira, Ayhan Aşan 500 lira, Yavuz Seçkin 250 lira, Mansur Ark 472 lira, Nuri Alço 470 lira, İsmail Baki 708 lira, Yunus Günçe 700 lira, Yaşar 472 lira, Okan Karacan 315 lira karşılığında güzel kutlama sözleri söylüyor.

Bu aslında profesyonel bir iş ve Cameo. com sitesi bunu yıllardır yapıyordu. Ancak böyle bir işe ünlülerin de dahil olmasını anlayamıyorum hiç. Gerçekten ünlü bir ismin 100-200 liraya kutlama videosu çekmesi bence çok üzücü. Bu arada karantina günlerinde kısa vadede para kazanıyor gibi görünen bu 'ünlüler' listesine bakınca, aralarında hiçbir starın yer almadığını görüyoruz. Zaten hangi star, hangi gerçek sanatçı üç kuruş para kazanmak için böyle bir samimiyetsizliğin, böyle bir ucuzluğun altına imza atar ki?

MİLYON EURO'LUK HUKUK MÜCADELESİ

İlhan Doğan'ın ortağı olduğu LR Kozmetik şirketi Heidi Klum, Claudia Schiffer, Michael Schumacher, Anna Kournikova gibi isimlerle çalışmıştı. Kısa sürede Almanya'da büyüyen şirket sayesinde Doğan, Alman sosyetesine de girmişti. Elde ettiği başarıyla Almanya'da 'Müthiş Türk' diye anılmaya başlanmıştı. Ancak Doğan, Türkler üzerinden uygulanan bazı politikalar ve Nazi davalarındaki eleştirilerinden ötürü şirketten el çektirildi. Doğan, bu yüzden yıllık 200 milyon Euro kayba uğruyor. Ama o her şeye rağmen mücadelesini sürdürüyor. Herkes gibi ben de bu davanın ve sürecin nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum.

SEYYAR PARTİ KOLONU

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından herkes N'Koudou'nun paylaştığı videodaki seyyar valiz tipli kolonu konuşuyor. JBL markasının PartyBox adını verdiği aksesuarın fiyatı 5 ila 15 bin lira arasında değişiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA