Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Al sana örnek!

Sanatçılar, oyuncular, şarkıcılar, sürekli göz önünde bulunan insanlar topluma örnek olmalı mı, olmamalı mı?
Benim kendi fikrim 'kimse kimseye örnek mörnek olmak zorunda değil' şeklinde.
Herkes kendi zekasını kullansın, kendi doğrularını kendi bulsun.
Başkalarının hayatlarını örnek alarak, başkalarının yolundan, izinden yürüyerek yaşanacak hayatın zaten temeli sağlam olmadığı için bir yerde arıza çıkacaktır.

KIVANÇ'A BAKSINLAR
Ama tersini düşünüp 'Topluma malolmuş kişiler örnek davranışlar sergilemeliler' tezini savunanlar da Kıvanç Tatlıtuğ'a bakıp içlerini ferahlatabilirler.
Çocuklarına kendi doğrularını bulmayı öğretmektense "Bak bilmemkim abine" deyip ille de gösterecek örnek arıyorlarsa; Kıvanç'ı göstersinler.
Adam memleketin yıldızı olmuş, hayranları milyonları bulmuş, şöhreti ülke sınırlarını aşmış, paraya para demiyor ama o ne yapıyor?
Okulunu bitirmek için, sabah-akşam dizi setinde çalışmayı bir bahane olarak görmüyor. Sınavlarına hazırlanmak için çareler arıyor.

EKİBE DE HELAL OLSUN
'Kuzey Güney'in son bölümünde sahnelerinin azaltılmış olmasının nedeni buydu mesela.
Duruma tepki gösteren hayranlarına cevabı ise dizinin senaristlerinden sevgili Ece Yörenç, Twitter'dan verdi: "Evet, maalesef Kıvanç'ın sahnesi azdı.
Sınavları vardı. Final haftası ve o da birçoğunuz gibi öğrenci. Ders çalıştı. Nefes almadan sınavlarına girdi."
Kültür Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okuyan Tatlıtuğ'un sınavları yüzünden sahnelerini azaltan ekibine de, 'Para bende şöhret bende; yemişim diplomasını' demeyip işine olduğu gibi okuluna da aynı hevesle asılan Kıvanç'a da helal olsun.
Boşuna sevmiyoruz bu adamı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA