Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Albertgiller duymasın ayıp olur

Yıllardır görürüm onları...
Cemiyet hayatının ünlü simaları!
Kemal ve Feryal Gülman çifti, magazin dergilerinin vazgeçilmezlerindendir.
Arkalarından yapılan dedikodular da hiç bitmez.
Aralarındaki yaş farkından tutun, Feryal Gülman'ın şirkette sekreterken birden patron eşliğine terfi etmesine kadar konuşulur da konuşulur hep...
Şimdi bu çiftimiz de, yine ayıplı bir boşanma ile huzurlarımızda.

'GIRGIRİYE'DE CÜMBÜŞ VAR'
Evet; ben içinde ihanet, para kavgası, özel hayatı ifşa gibi durumların yaşandığı ayrılıklara böyle diyorum:
Ayıplı boşanma!
Koskoca insanlar olmuşsunuz; biriniz gelmiş 81'e, diğerinin yaşı artık meçhul ama 55 civarı falandır herhalde... Yakışıyor mu şimdi bu 'senin yalın, benim malım' kavgaları? "Bu kocamın var ya bu kocamın; 21'lik sevgilisi var, hatta hatta koca bir haremi var" açıklamaları...
Bu zamana kadar dergilerde, gazetelerde görmeye alıştığımız, tasarım giysileri ve milyon dolarlık takılarıyla prensesler prensesi tavırları olan kadın gitti; yerine 'Gırgıriye'de Cümbüş Var' karakteri geldi.
Adam desen; eğer gerçekten doğruysa, 81 yaşına bakmadan, 21 yaşında bir sevgili edindiğinde acaba ne düşünüyordu?

ÖZBEK DE BOŞ DURMAMIŞ
Yani mal mülk yerindeyse, böyle yalılar, yatlar, dünya sosyetesinde davetler falan hayatınızın önemsiz parçaları ise ve 81 yaşında iseniz; kimse kusura bakmasın, 21 yaşında çocukluktan yeni çıkmış bir genç kızın size 'Aşkitom'la başlayan cümleler kurması; kargaları bile güldürmeyecek kadar trajik bir durumdur.
Ve işte böyle yakalandığınızda da, aile servetinizi yarısı hoop diye elinizden uçar gider.
Bu arada aileye katılalı daha bir gün olmuş spiker Ece Özbek de boş durmamış. Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman'la, olaylı bir boşanmanın ardından evlenen Özbek; kaynanasının uzun süredir bu boşanmayı planladığını ve malları ufaktan ufaktan hacıladığını söylemiş.
Amanınnn!
Dedim ya, tam bir 'Gırgıriye' mahallesi kavgası bu.
Prens Albertgiller falan duymasa bari...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA