Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Rapunzel masalda kaldı

'O Ses Türkiye'de, saçları yerleri süpüren yarışmacıyı görünce dedim ki; herhalde kızın 'tonsurfobi'si var.
Yıllar önce bir yerde rastlamıştım ve ilgimi çektiği için unutmamışım; tonsurfobi, saç kestirme korkusuymuş. Kişi bir türlü kuaför koltuğuna oturamıyor, oturursa kendisine canının yanacağı işlemler uygulanacak zannediyormuş.
Ne dertler var; Allah vermesin.

GÜZEL OLACAĞIZ YA...
Gerçi o kuaför salonlarında gerçekten de az acı çekmiyor değiliz. Bir düşünürsek... Bunun cımbızla tek tek kaş yolması var, sir ağdayla etinden et kopması var, manikür-pedikürde batıkların küçük çığlıklar eşliğinde çıkarılması var, röfle paketleriyle üç saat boyunca az sonra fırınlanacak piliç gibi oturup beklemesi var, kafana açıcı sürüldükten sonra saç diplerinin cehennem aleviyle tanışması var, var oğlu var...
Ama işte güzel olacağız ya, katlanıyoruz.
O yarışmacı arkadaşa da tavsiyem; eğer böyle bir korkusu yoksa ya da zorla kapatıldığı bir kulede yaşamıyorsa, gitsin o saçlarını bir kestirsin ne olur. Ne o öyle? Vallahi izlerken içim sıkıldı. Eskaza bir yerde karşılaşsam, makası kapar keserim ben o saçı.
Sonra dayağı da yerim büyük ihtimalle ama olsun, yaparım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA