Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Özür dilerim Kıvanç

Ben ısrar ettim; "Bir şey olmaz, merak etmeyin" dedim.
Yılbaşı akşamı arkadaşlarımızla benim evde huzurlu huzurlu otururken "Haydi dışarı çıkıyoruz, siz de gelin, merak etmeyin bir şey olmaz, gittiğimiz yer arkadaşlarımızın mekanı, kimse sizi rahatsız etmez" dedim.

ALAÇATI KARIŞTI
Ve o adam; o kadar beyefendi, o kadar sıcak, o kadar iyi bir ruh ki, çekinmesine rağmen öyle naz, kapris yapmadı, "Peki" dedi ve geldi.
Sonra da hem o pişman oldu, hem de ben ısrar ettiğim için...
Alaçatı sokakları birbirine karıştı. Kızların attığı "Aaa Kıvanç Tatlıtuğ!" çığlıkları birbirine girdi.
Fotoğraf çektirmek için koluna yapışanlar, etrafta patlayan meslektaş flaşları ve girdiğimiz mekanda fotoğraf çekmek üzere havaya kaldırılan telefonlar...
Ve sonrasında çıkan abuk sabuk 'Hayranlarını tersledi' haberleri...
Güzel bir gecenin içine ben ettim. Kıvanç, Başak; ikinizden de çok özür dilerim. (Madem artık herkes öğrendi; ben de bu iki güzel gönüllü insanın, birbirine yakıştırdığım ender çiftlerden biri olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Biraz rahat bırakılırlarsa; uzun süren, mutlu olacakları bir ilişki yaşayacaklarına da eminim.)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA