Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Şaka değil zevzeklik

Emel Müftüoğlu arkadaşlarına şaka yapmış. Cengiz Semercioğlu köşesinde yazdı. Alişan, İzel, Fettah Can ve Hakan Altun'u arayıp "Ben Ayşe Arman. Sizinle röportaj yapmak istiyorum. Şu saatte, şu yerde buluşalım" deyip hepsine aynı yer ve saati söylemiş.
Aman ne komik, ne yaratıcı! Tebrik ederiz kendisini bu üstün zekası ve fırlamalığından ötürü. İnsanları kandırarak eğlenmenin, onları küçük duruma düşürüp sonra geçip karşısına geh geh sırıtmanın nesi eğlenceli anlamak mümkün değil.
Ben ki, dünyadaki en büyük amacı makarasız tek gün geçirmemek, her güne kahkahalar sığdırmak olan bir insanım. Selamlaşırken gülümsemekten imtina eden insanlardan fersah fersah kaçarım. Ama bu eşek şakalarının nesine gülünür bir türlü çözemedim, çözmek de istemiyorum.
Ben o arkadaşlardan biri olsaydım, bana bu zevzekliği yapanla bırakın arkadaşlığımı sürdürmeyi, selam vermeye bile tenezzül etmezdim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA