Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM AVCI

Mustafa Ceceli’den karantina günlerinde yeni şarkı

Dünyanın yaşadığı salgın hastalık ülkemizde de yaşamı olumsuz etkilemeye devam ederken, geçtiğimiz haftaki yazımda evde kaldığımız sürecin, içe dönüşün verimli günlerin habercisi olacağını kaleme almıştım. Gerçekten de öyle oldu. Sanatçılar, evlerinden canlı yayınlarla sanatlarını icra ederken, müzik adamları da boş durmuyor. Yorumu kadar aranjeleriyle de sevilen sanatçı Mustafa Ceceli de o isimlerden biri. Ceceli, 8 Nisan'da sözü Sezen Aksu'ya, müziği İlker Bayraktan'a, aranjesi kendisine ait olan 'Ki Sen' adlı yeni şarkısını tüm dijital platformlarda hayranlarıyla buluşturacak. Evinde de stüdyosu bulunan sanatçı, şarkısının tüm aranjelerini karantina günlerinde tamamlamış. Ceceli'nin son şarkısını ben de büyük bir heyecanla bekliyorum. Bu arada Ceceli'nin müzik yolunu açan ismin, yeni şarkısının da sözüne imza atan Sezen Aksu olduğunu da hatırlatmak isterim.

Film tadında klip
Alternatif müziğin güçlü ismi Melike Şahin, yeni şarkısı 'Geri Ver'i Sony Music etiketiyle geçtiğimiz ay müzikseverlerin beğenisine sunmuştu. Şahin bir ayda 2 milyon tıklanma rakamına ulaşan şarkısına film gibi bir klip çekmiş. Genç yönetmen Melih Kun'un çektiği hüzünlü klibi son ses açarak izleyin derim. Şarkının sözleri sanatçının kendisine ait. Şahin, bestesini ise Canberk Ünsal'la birlikte yapmış. Düzenleme ise Cihan Mürtezaoğlu'na ait.

Hayallerini ve yalnızlığı ilk solo albümünde anlattı

Redd grubunun solistti Doğan Duru'nun ilk solo albümü 'Epoch'u dijital platformlarda dinleyebilirsiniz. Albümdeki 11 şarkının tamamı Duru'nun imzasını taşıyor. Albümün prodüktörlüğünü de yapan Duru "Çocukluğumdan bu yana içinde topladığım sesleri, kulağında ve kalbimde yer eden tınıları, bugüne kadar ulaşan hayallerimi ve yalnızlığı 'Epoch'ta aktardım" dedi.

Yeni fenomen çocuk şarkıcı Serhat Savcı

Evde kaldığımız şu günlerde yeni yeni isimleri de keşfediyoruz... Şimdilerde 90'lı yıllarda olduğu gibi çocuk şarkıcılar dikkat çekiyor... Sosyal medyada fenomen olan Serhat Savcı, güzel sesi ile benim de dikkatimi çekti. Serhat, yorumuyla değme şarkıcılara taş çıkartıyor. Şarkıcı abilerinden ablalarından farksız bir şekilde parçaları yorumlayan Serhat'ı takip edin. Eminim ismini ilerleyen yıllarda çokça duyacağız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA