Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Şaka gibi alışveriş!

Şaka; eğlence demek, gülmece, enerji, mutluluk demek...
1 Nisan'da kime nasıl şaka yaparım diye plan yapanlar; sevdiğiniz kişiye eğlenceli ve enerji dolu tasarımlardan hediye etmeye ne dersiniz? Şakanızın ardından iyi geleceği kesin...
Ya da eğlenceyi üzerinde taşımak istiyorsanız, buradan buyrun...

MİNİKLER EĞLENSİN
Tuba Ünsal'ın Koton için tasarladığı yeni Minnie by Koton koleksiyonu, Koton mağazalarında satışta.
En çok minikler eğlenceli giyinmeyi sever, değil mi?

ESPRİLİ KADINLARA ÖZEL
Espri anlayışını tarzına yansıtabilen, iddiayı seven sıra dışı kadınlara özel bir koleksiyondan bahsetmek istiyorum. Hande Çokrak imzalı Maid in Love ile Mudo'nun ortaklaşa hazırladığı Maid in Love x Mudo FTS64 High 5 kapsül koleksiyonu, ilhamını retro-modern yaklaşımla pop kültürünü birleştiren 80'lerin eğlenceli tarzından alıyor. Mudo mağazalarında satılan bu esprili koleksiyona göz atmanızı öneririm. Bu arada Made In Love markasının, Paris'in en ünlü departman mağazası Galeries Lafayette'deki sergisi halen devam ediyormuş. Üç aya uzatılan sergi için kendilerini tebrik ederim.

MUTLU VE NEŞELİ
'Happy' kelimesi, aklıma direkt Pharrell Williams'ı getiriyor. Williams'ın 'Happy' şarkısı; melodisiyle hareketlendiriyor, mutlu ediyor.
Pharrell, şimdi de Adidas için tasarımcı koltuğuna oturmuş. Ortaya rengarenk, eğlenceli Superstar Supercolor koleksiyonu çıkmış.
Tam da bahar gibi renkli, neşeli ve enerjik tasarımlar, bu ay Adidas mağazalarında. Nisan ayınız renkli, eğlenceli, kahkaha dolu olsun!

TREND IN

İster renkli, ister aynalı olsun; bu sezon gözlüklerde yine metalik tonlar ön planda. Bu trende birkaç sezon daha yatırım yapmakta sakınca yok. Nasıl kullanılır? Metalik tonlardaki gözlüklerin dikkat çekici ve cool görünümünü geri planda bırakmamak ve aksesuvar karmaşası içinde kaybolmamak için, diğer aksesuvarlarınızın küçük boyutta olmasına dikkat edin. Hatta başka aksesuvar kullanmayabilirsiniz.
Lazer kesimli etekler, gömlekler, bluzlar, şortlar ve hırkalar; bu sezon trend listemizin en üst sıralarında. Romantik ve canlı görünümü sevenlerin dolabında mutlaka yer alması gerekiyor.
Nasıl giyilir? Lazer kesim etek ya da şortunuzu, sade bir bluz ya da aynı renk ve materyaldeki bir üst ile kombine edebilirsiniz. Kesim şeklinin ise aynı olmasına gerek yok. Bu trendin romantik havasını kaybetmemek için tercihinizi yumuşak ve açık renklerden yana kullanın.

TREND OUT

Babetler, stilinizin parçası haline gelmiş olabilir. Ancak sıkı bir trend takipçisiyim diyorsanız, bu hevesten vazgeçmeli, babetinizle eski moda görüneceğinizi unutmamalısınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA