Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze taze

Mary Katrantzoe'nin, alfabedeki harflerin yer aldığı, 26 parçadan oluşan çanta koleksiyonundan haberiniz var mı? Bugün satışa sunulacak olan 2015 Resort koleksiyonuna ait çantaların fiyatı, bin 70 dolar. Unutmadan; çantanızda yer alacak harflerin stillerine siz karar verebiliyorsunuz.
Gisele Bündchen, geçtiğimiz hafta son kez podyumda yürüdü. 14 yaşında modelliğe başlayan ve 20 yıldır sektörün içinde olan topmodel, kariyerine farklı bir boyutta devam edecek ve artık podyuma çıkmayacak. Instagram'da ilk modellik deneyiminde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Bündchen'in yeni projelerini merakla bekliyorum.
80'inci yılını kutlayan güzellik markası Max Factor, global marka elçisinin Marilyn Monroe olduğunu açıkladı.
Bu aydan itibaren Monroe'yu markanın gazete-dergi ve televizyon reklamlarında görmeye hazır olun.
Puma; FutureCat SF 10, Mobium Elite Speed Ferrari, Puma Suede Ferrari ve evoSpeed 1.3 F947 FG modellerini, Scuderia Ferrari takımından ilham alarak yeniden tasarlamış. Ayakkabı serisi, tüm Puma mağazalarında ve online satışta.
Tuba Ünsal, Kerastase için dört farklı saç mücevheri tasarlamış. Tasarımlar, markanın danışman kuaförlerinde satıştaymış.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA