Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Sokakta Hawaii modası

Trend IN
Tropik desenler ve canlı renkler 2015 trendleri arasında... Kocaman çiçekler, parlak renkler, karışık yapraklı desenler, ananas baskılar bu yaz bir araya geliyor ve ortaya Hawaii desenleri çıkıyor. Turuncular, yeşiller, maviler, pembeler birbirleriyle harmanlanıyor, karmaşanın içinde yalın olan bir siz oluyorsunuz.
Unutmayın; saç ve makyajınızla geri planda durup sadelikten uzaklaşmazsanız, üzerinizdeki desenler arasında kaybolmaz, stilinizi ön plana çıkarırsınız.
'Desende tamamım, modelde de trendy olmalıyım' diyorsanız, tropik desenli bir tulum, gardırobunuzun en gözde parçası olacak demektir...
Geçtiğimiz hafta şarkıcı Sıla'nın üzerinde görüp bayıldığım büyük yapraklı, tropik tulumun nereden alınmış olduğunu merak ettim, sordum soruşturdum; tasarım Elif Şimal'e ait ve 389 lira.
Tropik detaylar aslında en çok da plaja yakışır, haksız mıyım? Önümüzdeki sezon tasarımlarında da bolca rastlayacağımız tropik detaylara şimdiden yatırım yaparak çılgın indirimlerden yararlanmak akıllıca olur.
İlk olarak, 80-90'lar arası popüler olan espadriller, birkaç senedir moda döngüsü içindeki yerini tekrar aldı. Bir önceki popülaritesinin 10 yıl sürmesinin nedeni, rahat olması ve kombinasyon kolaylığı. Belli ki daha uzun yıllar espadrilleri ayağımızdan çıkarmayacağız. Yani, tropik desenli espadrillere yatırım yapmak da doğru hareket olur.
Çanta trendleri bildiğiniz gibi; formu ne olursa olsun, tercihizi mini olanlardan yana yapın. Mini çantalar, tropik desenlerle birleşince ise, eğlenceli stilin tadından yenmiyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA