Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Tüm kadınlar leopar sever

'Leopar asla!' diyen varsa parmak kaldırsın. Parmak göreceğime ihtimal vermiyor; bildiğim tüm kadınların leopar desen sevdiğini söylemek istiyorum. 'Eh, çok da tercih etmem' diyenlerin gardırobunda, detayda dahi olsa, leopar desenli parçalara rastlayabileceğinizi garanti ediyorum. Manto, ceket, gözlük ya da çanta… Ancak leopar en çok ayakkabıda tercih ediliyor. Sezon trendleri ise leoparın 'trend out' listesine girmeyeceğini yineliyor, leopar desenler her markada kendini gösteriyor. Bu desen, bazı ayakkabı modellerinde sevimli, bazılarında ise seksi bir havaya bürünüyor. Peki, leopar desenler en çok hangi modelde hoş görünüyor?

Leopar Ankle
Bir önceki yazımda bahsettiğim gibi, sezonun en cool ayakkabı trendlerinden biri ankle'lar; yani midi boy botlar. Hem kullanışlı, hem de çok havalılar. Bence her kadının dolabında olmalılar. Leopar desenli bir ankle ise inanılmaz çekici. 'Beni al!' diyor da, başka bir şey demiyor! Alışveriş dürtümü harekete geçiren bu modele ise bayıldım!

Detayda leopar
Aslında, detayda belki ama tamamında leopar benim de tercihim olmazdı; ta ki bu sezonun muhteşem leopar desenlerini görünceye kadar. İster tamamında, ister detayda tercih edin; bir yerde mutlaka bu desene yer açın. Özellikle topukta ya da burunda leopar detayı iç gıcıklayıcı görünüyor. Çizme trendlerini baz alacak olursanız, diz üstü çizmeler tartışmasız seçenek oluyor.

Spor şık Üzerinde
yapılan tasarım değişiklikleriyle sneaker'lar, son dönemlerin en kullanışlı ve şık modelleri arasında. Bu sezon leopar desenler, günün her saati için uygun olan snaker'lara da dokundu ve spor şıklığı en üst seviyeye taşıdı. Ve bence yatırım yapılabilecek en akıllıca leopar desenli ayakkabı modellerinden biri sneaker'lar. Tabii bu duruma dahil diğer bir ayakkabı modeli de loafer.

Selena Gomez


Stiletto'lar, ofis, davet ya da iş toplantıları için gayet uygun. Selena Gomez'in yolculuk sırasında dahi tercih ettiği leopar stilettolar'ın benzeri birçok markada olduğu gibi, bu tarz modeller birden çok kombinasyonla da kullanılabilir. Formal kıyafet ya da jean'le tamamlayabilir, zamansız leopar trendinin farklı farklı hallerini küçük değişikliklerle stilinize yansıtabilirsiniz. Stiletto: Loeffler Randall, 350 dolar Jean: Topshop, 40 dolar Gözlük: Celine, 305 Euro Gömlek: Atea Oceanie, 386 dolar Pardösü: Lela Rose, fiyatı belli değil.


TREND IN-OUT

Ayakkabı ya da çantada zımba detaylar tamamen trend out! Yoksa siz hâlâ sivri topuklu botlardan mı satın alıyorsunuz? Babet olayına artık girmiyorum bile! Diz boyu çizmeler out, diz üstü çizmeler in!

Taze Taze

Aralık'ta New York'da gerçekleşecek olan Victoria's Secret şova şarkılarıyla eşlik edecek isimler, markanın twitter hesabından duyuruldu. Rihanna, Selena Gomez ve The Weeknd'ın, şovu unutulmaz kılacağı kesin.
David Beckham'la yaptığı kampanya ile gündeme gelen Belstaff, toplamda 676 web sitesine ürünlerinin taklit edilmesi ve satılması nedeniyle açtığı davadan 42 milyon dolar kazanmış. Markanın imzası haline gelen deri ceketleri, en çok taklit edilen ürünlerin arasında başta geliyormuş.
İnanılmaz ama gerçek! Karl Lagerfeld, kendi ismini taşıyan markasını, Kasım ayında kendi web sitesinde online alışverişe açıyormuş. Alışveriş, 97 ülke ve beş dilde yapılabilecekmiş. Markaya ait lisanslı gözlük, çanta, ayakkabı, saat ve parfümler de satışa çıkarılacak ürünler arasındaymış.
Dilek Hanif'in Koton için tasarladıklarını gördünüz mü? Dilek Hanif for Koton koleksiyonuna mutlaka göz atın derim! 60'lar havasında barok stildeki tasarımlara bayılacaksınız! Bluz: Dilek Hanif for Koton, 79,99TL
Ülkemizde yaşanan üzücü olaylar sebebiyle iptal edilen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un ardından Türk moda endüstrisini desteklemek amacıyla kapılarını açan The Core Showroom, 23 tasarımcının ilkbahar/yaz 2016 koleksiyonunu yurt dışından gelen satın alma sorumlularıyla buluşturdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA