Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

2016 palto rehberi

2015'in son ayına girdiğimiz şu günlerde soğuk hava da kendisini iyice hissettirmeye başladı. Sıcacık paltomuza sarılıp en sevdiğimiz caddelerde gezerken yahut o çok sevdiğimiz kafenin önünde, en sevdiğimiz masada kahvemizi yudumlarken, şıklığımızdan da taviz vermiyoruz. Ve 2016'ya girmemize az kala sezonun en trendy ve sıcacık renkli paltolarına göz atıyoruz...
Seçtiğim birkaç örnek size ilham kaynağı olabilir; ne tür paltolara yatırım yapmanız gerektiğini bilerek alışverişe çıkabilirsiniz.

MUTLAKA OVERSIZE
Bu sezon da en gözde trend yine oversize; yani dış hatları olabildiğince dikişsiz ve bol kesimler. Birazcık kilolu gösterdiğini kabul ediyorum ancak inanılmaz da havalı duruyor! Size minik bir tüyo; bence oversize paltonuzun düğmesini açık bıraktığınız sürece bu sorun ortadan kalkıyor. Ayrıca kısa oversize modeller, kısa boylular için çok uygun. Uzun boylular ise uzun oversize modelleri mutlaka denemeli. Ayrıca uzun oversizelar, sezon trendi kalın tabanlı botlarla kombinlenirse, kısa boylular avantajlı olacak.

CANLI RENKLER
Canlı renkler bu sezon inanılmaz trendy! Kobalt, turuncu, hardal ve hatta kırmızı... Tercihiniz ne renk olursa olsun, tonunun canlı olması sizi 'trend in' listesine dahil edecek. Ayrıca stilinize lüks hava verecek tüyler ve peluşlar paltolarda da kendini gösteriyor. Ulaşılmaz olmak ve trendy görünmek istiyorsanız; bu sezon muhakkak renkli ve tüylü bir palto edinin.
Hatta gösterişin dibine vurmak isteyenler rengarenk tüylerden yardım alabilir!
sadelik sevenlere
Sadelikten hoşlananlar, illa ki soft tonlardan da hoşlanıyorlar.
Öyleyse onlara vereceğim bir müjde var! Pudra rengi, bebek mavisi, uçuk pembe, şeftali tonlar ve su yeşili de alışverişiniz için seçenek olabilir. Yine oversize kesimli sade ve şık paltolar da sizleri bekliyor. Markalara ve tasarım dükkanlarına mutlaka göz atın!

BORNOZ KESİM
Bornoz kesimli paltolar trendler arasında.
Eğer siz de rahatlığınıza düşkün ve aynı zamanda şık olmaktan yanaysanız, bornoz paltolar tam size göre.
İstediğiniz stille kombinleyebileceğiniz bornoz mantoları birçok markada bulabilirsiniz.

KİLİM DESENLER
Kilim desenler, bol kesimlere çok yakışıyor. Tercihiniz ister pançodan yana olsun ister mantodan; desenlere yatırım yapmak istiyorsanız mutlaka kilim desenleri tercih edin; inanılmaz revaçta.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA