Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Yılbaşı gecesi stil kurtarma çalışması!

Davetlerin en yoğun olduğu ayın sonuna, yılın en ışıltılı gecesinin en yakınına geldik bile.
31 Ocak, yani yarına dair en önemli soru ise 'Nasıl görüneceğim?' oluyor.
Ben de sizin için bir kurtarma çalışması yapıp geceyi şimdiden şekillendiriyorum.
İyi hazırlıklar dilerim...
Yeni yıl gecesi için en uygun renkler; gümüş-altın tonları, nefti yeşil, siyah ve tabii ki kırmızı. Özellikle marsala tonunun alternatifsiz olduğunu söylemeliyim.
Bu özel geceyi geçireceğiniz ortama göre giyeceklerinizi stilize edip ayakta takılacaksanız ayakkabı seçiminize özen göstermelisiniz.
Makyaj konusuna gelince...
Gecenin ilerleyen saatlerinde meydana gelecek akmalara karşı, suya dayanıklı ürünler ya da sabitleyicilerle geceyi kotarmalısınız.
Ve saçlarınızı doğal haline bırakmanızı öneririm. Kuaförden çıkmış görünümünden uzak durun ki, trend out listesine sizi de almayalım!

Naiflere nefti
Geceye en uygun yeşil tonu nefti yeşil... Neftinin yumuşak, naif ve sıcak havasıyla hem zarif görünecek, hem de elbisenizden çok kendinizi ön plana çıkaracaksınız.

Favori siyah
Bence yılbaşında herkes siyah giyecek.
Bu seçime hak vermiyor da değilim.
Çünkü kombinasyonu en kolay olan, her ortama ayak uyduran, neredeyse tüm alternatifler arasında sizi her daim şıklar arasında sokacak olan renk; tek başına siyah. Ancak gece yeni yıl gecesiyse; siyah kombinasyonunuza mutlaka ışıltılar, patlayacak renkli detaylar dahil edin ki, detaylarınızla fark edilin.

Buz kadın
Yılbaşı gecesi için herkesin ortak dileği; kar yağışı. Bu dilek tutacak mı, bilmem ama yılbaşı gecesi en çok konuşulacak kadının, beyazlar içindeki kadın olacağından eminim. Kar gibi beyaz görünümünüze, metalik tonları dahil ederseniz yıldız havanıza da kavuşacaksınız.
Biraz soğuk görünebilirsiniz tabii ama gecenin en parlak yıldızı olacağınızın garantisini verebilirim.

Dikkat dikkat!
Yılbaşı gecesinde yıldız görünümünü yakalamanın en pratik yolu, gümüş ve altın tonlarından yardım almak. İster gümüşün ulaşılmaz, ister altının sıcak havasını tercih edin; en dikkat çekici kişi olacağınız kesin. Buradaki detay ise ayakkabı ve çanta gibi kombinasyonlarınızda biraz daha sakin davranıp düz, siyah ve beyaz gibi tonlar arasında geçişler yapmanız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA