Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

'Star Wars'un ardından şimdi de her yerde 'Batman v Superman' temalı tasarımları görmeye başladık. Filme özel tişörtlere Koton'un 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonunda rastladım. Dört kişilik ailem için hemen satın aldım. Ayrıca Toyzz Shop'taki 'Batman v Superman' oyuncaklarına da göz atın derim. Öte yandan 'Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden' filmi de 27 Mayıs'ta vizyona giriyor. Bakalım markalar o zaman ne yapacak?

Elçin Sangu, Boyner'in 2016 ilkbahar/yaz sezonunun yüzü oldu. Dört ayrı reklam filminde rol alacak olan Sangu, 2 milyon lira ücret alacakmış. İyi paraymış!

Gelin adaylarına güzel haber. Oleg Cassini'nin modellerini az çok bilirsiniz. Hem trendy, hem de ulaşılabilir tasarımlar sunan marka, 2016 ilkbahar/kış koleksiyonunu hazırlamış.

Madonna'nın M tasarımlı Kısmet by Milka yüzüğü geçen yıl ortalığı yıkıp geçmişti. Taylor Swift ve Sofia Vergara gibi birçok ünlü, markanın tasarımlarını kullanmaya başladı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA