Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Taze Taze

Gelelim haftanın en dikkat çeken moda olaylarına:
Koton, jean işine girdi. Koleksiyonun yüzü de Fahriye Evcen oldu. Siyah jeanlerle ilgi çeken koleksiyonun lansmanında ise en etkilendiğim şey; podyuma seksi ve serseri duruşuyla, Barış Manço'nun 'Kara Sevda' isimli şarkısıyla çıkan Fahriye Evcen'in yanı sıra, gitar solosu yapan Metin Türkcan oldu. Bu sürpriz solo ile tanıtım muhteşemdi.
Haftanın bir diğer dikkat çekeni ise Beymen'in Bemojileri oldu. İngiliz illüstratör Kate Philipson tarafından, Beymen dünyası, moda ve trendlerden ilham alınarak tasarlanan, 300 farklı ve eğlenceli emojiden oluşan Beymen Bemoji BEMOJİ uygulaması, Apple Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor. Beymen'e özel grafik tasarım dilinde hazırlanan ve dönemsel olarak güncellenecek olan Beymen Bemojiler; moda, duygular, lifestyle, doğa ve tipografi gibi farklı kategorilerden illüstrasyonlardan oluşuyor. Lansmanda iletişim uzmanı Levent Erden'in, dijital dünyanın emojilerinin nasıl 21'inci yüzyılın iletişim biçimine dönüştüğünü anlattığı sunumu inanılmaz etkileyiciydi.
Asıl ilginç olayı ise Casio GShock'un lansmanında yaşadım. Casio G-Shock, dünyaca ünlü İtalyan moda tasarımcısı Marcelo Burlon işbirliği ile tasarlanan yeni saati için özel bir davet gerçekleştirdi. Davette, 'Alt katta sizi bir sürpriz bekliyor' denilerek yönlendirildiğimizde, Bella adında kocaman bir piton yılanıyla karşılaştık. Pitonların ömürleri yaklaşık beş yıl olduğu halde Bella'nın 9 yaşında olduğu belirteyim. Sanırım sahibi çok iyi bakmış yaşlı pitona...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA