Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Küpeler, tüylü ayakkabılar ve minik yuvarlak çantalar

Mücevher, ayakkabı ve çanta...
Özellikle de hediye alacağınız kişi bir kadınsa ve zevkini iyi biliyorsanız, bu üç seçenekten biriyle aşırı mutlu olacağını söyleyebilirim. Eğer hediye alacağınız kişinin tarzından emin değilseniz, kendi zevkinize göre seçim yapmak yerine; trendleri göz önünde bulundurun.
Örneğin mini ve yuvarlak formdaki çantalar, sezonun hitleri arasında.
Bir clutch, bel çantası ya da çapraz askılı yuvarlak formlu bir çanta olabilir.
İşte yeni yıla özel hazırladığım hediye dosyası...
Çift yerine, tek başına takılan kocaman küpeler, birden fazla takılan yüzükler, üst üste takılan kolyeler, geometrik kesimler çok gözde. Çok şık bir kutunun içine yerleştirilmiş, kişiye özel olarak seçilmiş bir mücevherden daha iyi hediye olamaz. Yani mücevher için garantili mutluluk diyebiliriz.
Konu ayakkabıysa akan sular durur.
Kadınların ayakkabı dolabını incelediğinizde, hiçbirinin başka bir ayakkabıya ihtiyacı olmadığını görürsünüz. Fakat bu bir ihtiyaç değil arkadaşlar; aşk bu, aşk.
Aslına bakarsanız yalnızca kadınları değil, ayakkabı tutkusu son yıllarda erkekleri de sardı. Özellikle giyinmeyi seven stil sahibi erkekler, görünümde en önemli detayın ayakkabı olduğunu biliyor. Şık bir hediye kutusunun içinden çıkacak son moda bir ayakkabıya kimse kayıtsız kalamaz. 'Yılbaşında hediye alınacak model ne olmalı?' diye soracak olursanız, seçiminizi tüylü tasarımlar, kar botu formlular veya ışıltılı modellerden yana yapın derim.
Simli makyaj malzemeleri de yeni yıl için iyi bir hediye seçeneği.
Mesela gold ya da gümüş tonlarda simli bir oje muhteşem olabilir.
Peki kar küresi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Öyle tasarımlar var ki; baktıkça bakmak, yanından ayrılmadan öylece kalmak istiyorsunuz.
Özellikle de kar yağdıran, içinde minik gece lambası bulunan kar kürelerine mutlaka göz atın. Konu dekorsa, kapı ya da duvar süsü veya şık tasarımlı bir mumluk da alabilirsiniz. Bir kahve fincanı mı? Karlı bir kış akşamı için çok hoş bir hediye olacaktır.
Giyim kuşam bir tarafa; şapkalar, eldivenler, kulaklıklar da; yeni yıl için klasikleşen hediyeler arasında.
Hediye alacağınız kişinin sevdiği bir sanatçıya ait bir plak da güzel olabilir. Tabii plakçaları var mı, önce onu bir öğrenmek gerekiyor ya da bütçenizi biraz zorlayabilir ama şahane, modernize edilmiş bir plakçalarlar bulursanız onu da satın alabilirsiniz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA