Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖZLEM YILMAZ KÜÇÜK

Stil Zoom

GIGI HADID
Hadid'in, Tommy Hilfiger'ın yarış ilhamlı koleksiyonuna ait colorblock ceketi, bu havalar için en havalı seçim olabilir. Moda ve hız tutkunlarının dikkatini çekeceğine eminim. Fiyatı 1.250 TL.

HAILEY BALDWIN
Baldwin'in, Adidas denim ceket ve eteği, bahar havasıyla fazlasıyla uyumlu parçalardan. Takımını tamamladığı Adidas marka ayakkabıları, Adam Selman X Le Specs güneş gözlükleri ve Supreme X Louis Vuitton çantası ile dinamik görünüm sevenler için ideal bir stil.

ROSIE HUNTINGTON WHITELEY
Re/done jean'ini Calvin Klein ceketiyle tamamlayarak görünümüne ciddiyet katmış. Saint Laurent ayakkabılarla ise yalın şıklığını pekiştirmiş.

SİREN ERTAN
Ertan, Exquise tulumunu, omuzlarına alarak tamamladığı Gucci ceketiyle, baharın romantizm dolu çiçeklerine güç katmış. Ralph Lauren çantası yerine daha minimal bir çanta tercih etseydi daha zarif olabilirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA