Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hıncalım'a cevaplar cevaplar

Hıncalım sağ olsun, nur topu gibi bir tanımım daha oldu. Ayşe! Bizim Ayşe! Hangi Ayşe? 'Son zamanlarda o TV senin bu TV benim gezmeye bayılmaya başlayan Ayşe'. Şimdi benim için televizyona çıkmakta hiç sakınca yok. Ayıp değil, günah değil! Doğru programlarda, kendini daha iyi ifade edebiliyorsun. Oh ne güzel ediyorsun. Ve fakat Hıncalım yanlış bilgiler içinde kalmasın diye tez elden ufak bir düzeltme yapmam gerekiyor sevgili seyirciler. NTV'deki Yekta (Kopan) ve Burcu'nun (Esmersoy) programı, aylar sonra çıktığım ilk televizyon programıydı. En son birkaç ay önce Güneri Cıvaoğlu'na çıkmıştım. Bu, Ramazan'da kanal kanal gezen Zekeriya Beyaz muamelesi niye, anlamadım.

ERKEKLER DÜZDÜR

Yani hangi programlarmış o gez gez bitiremediğim pek anlayamadım. Neyse... Olur öyle. Gelelim asıl meseleye... Geçen hafta Burcu ve Yekta'nın programında konu erkeklere gelince şöyle bir laf ettim ya "Erkekler düzdür, basittir, kadınlar karmaşıktır, labirenttir." Yani bu laf benim müthiş ürünüm değil. Herkesin yüzyıllardır bildiği bir şey. Hıncalım da pazar günü yazısında, cümlenin kadın tarafına şapka çıkarmış. "Evet, kadın karmaşıktır, doğru" demiş. Ardından, program sonrası yazdığım yazıya dayanarak devam etmiş: "Erkek basittir! Yalan!" Tek tek yazıma göre açıklamış. O, evde oturmayı sevmezmiş, Play Station, tavla bilmezmiş, parasını arabaya, kadına vs. harcamazmış, hayatı çok keyifli, çok hoş yaşarmış... Onu tanıyan biri olarak yazdıklarının hepsinin altına imza atarım. O çok farklıdır. Ve zaten yazmış yazısının sonunda, "Bana sen farklısın, ben genelleme yaptım" deme! Farklıysam, özelsem neden hep terk ediliyorum? Demek ki kadınların özel adamlara tahammülü yok! Üstelik bu düz ve basit erkeklerin yaratıcıları da anneleri, sevgilileri yani kadınlar değil mi?" Hop hop hop! Hemen cevap veriyorum: Düz ve basit erkekleri kadınlar yaratmıyor!

ERKEK ZOR KADIN SEÇER
Maalesef onlar 'el değmeden üretilmişler', doğuştan öyleler. Doğaları öyle yani... Zaten programda da tüm anlatmaya çalıştığım buydu. Kadın-erkek doğasının farkı! 'Özel Erkekler' ise üşenmeyip kendilerini sonradan yaratıyorlar, geliştiriyorlar, farklılaşıyorlar ve sürüden kopuyorlar. Ve biz kadınlar özel erkeklere bayılıyoruz! En azından kendi adıma söyleyeyim. Fakaaat bu özel erkeklerin genellikle sağı solu belli olmuyor. Bir de onlar 'zor kadınları' seçiyor. Geçen gün düşündüm. Küçük Emrah gibi kaşları dikip "Neden kalpte yalnızım, bu mu benim alın yazım?" dertlerine girdim... Yarım saat geçti... Kendime güldüm. Yahu hepsini sen seçtin be kızım! Her şey senin nadide eserin! Yok muydu 'garanti aşık', 'yüzde yüz elinin altında' adamlar. Ooo gırla. Ne yaptın? Dönüp bakmadın bile, istemedin onları, burun kıvırdın. Koştun çakılacağını bile bile diz seviyesindeki suya balıklama atladın. Eeee? Senaryoyu ben yazmışsam, oyunculara sitem niye? Seni sevmeyen ölsün Hıncalım da vaziyetler işte öyle...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA