Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kral gerçekten çıplak

Üç gece arka arkaya seri halinde ekranda çığlıklar atan Okan Bayülgen'in yeni programı 'Kral Çıplak' huzurlarımızda... Ne yalan söyleyeyim pazar gecesi televizyonun şen kahkahası Saba Tümer'in teke tek konuk olduğu 'Kral Çıplak'ta sıkıntı büyüktü, kocamandı! Belli ki Amerika'da dünyanın en sakin, en kibar, en sorulardan vurkaç yapmayı beceren insanı James Lipton'ın sunduğu 'Inside The Actors Studio' hesabı bir iş çıkartılmak istenmiş.

OKAN KENDİNİ TUTAMIYOR
Ne oluyor programda? Sunucu bütün programı çok değerli konuğuna ayırıyor. Hayatının sayfalarında dolanıp sorduğu sorularla seyircinin onu daha iyi, daha yakından, olduğu gibi tanımasını, kariyer yolunda yaşadıklarını didikleyip başarı için geçtiği yolları gözler önüne sermeyi amaç ediniyor. Tabii yıllardır dünyada merakla takip edilen 'Inside The Actors Studio'nun usta sunucusu James Lipton'la bizim Okan Bayülgen'in arasında uçurumlar olunca kralımız gerçekten çıplak kalıyor (Hava da soğudu bugünlerde haa). Çünkü Okan Bayülgen bir değişiklik yapıp konuğundan fazla konuşuyor (her zamanki gibi). Anlatmalara, içini dökmelere, rol çalmalara doyamıyor. Tutamıyor kendini, ne yapsın... Çünkü Okan Bayülgen sukûnetle soru sorup bir kenarda merakla cevabı dinleme işini kıvıramıyor. Kafasında almak istediği cevaba öylesine odaklı, öylesine sonsuz bir biçimde bağlı ki, konuğunun başka bir cevabı olabileceğini varsayamıyor. Kafasındaki cümleyi duymak için de soruyu evirip çevirip başka şekillerde sormaya çabalayıp golü kendine atıyor. Eğer bu ısrar devam edecek, Okan Bayülgen psikologcan havalarından çıkamayacaksa stüdyoya kanepe attırıverip konuğu yatırıversinler. Belki bir faydası olur. Hiç yoktan seyirci için izlemesi daha zevkli bir durum ortaya çıkabilir.

FULL EKRAN DOYURUCU
Ne yalan söyleyeyim aynı saatlerde başka bir kanalda 'Full Ekran'la karşımıza çıkan gazeteciköşeci Cengiz Semercioğlu'nu izlemek 'Kingodisco'nun zorlamasından çok daha doyurucu, pek daha keyifli geliyor. Çünkü Cengiz Semercioğlu iddialı tavırlar sergilemeye gerek görmüyor, konudan şaşmıyor, konuğunu harcamıyor, bilgi de veriyor, magazin de, hoş bir sohbet de... E daha ne olsun. Okan Bayülgen tez zamanda pazar geceleri 'Medya Kralı'na dönsün de bari kalabalık içinde ne kadar çok konuştuğu kaynayıversin derim ben.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA