Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İşte tarifi

Çay demleyip demini bir kaseye alıyorsun. İçine iki kaşık şeker (ya da sekiz dokuz adet tatlandırıcı) katıyorsun. İki şeftaliyi de dem sıcakken içine doğrayıp soğumasını bekliyorsun.
Soğudu mu?
Şimdi içine yarım litreye yakın su, 7-8 yaprak nane katıp blendırda çekiyorsun.
Süzüyorsun.
Buzla ve elma dilimleriyle süsleyip içiyorsun. Nefis...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA