Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ah 'Survivor' ah!

Aşk olsun Acun; gitti bizim gül gibi pilates hocası. Şunun şurasında 40 yılın başı bir düzen tutturmuşuz, sağlık, diyet derken düzenli spor yapıyoruz; aldın hocamızı Dominikler'e kaçırdın. Dün Yüksel Abi'nin (Aytuğ) köşesinde bizim Akın Hoca'yı okuyunca konuya girmeden edemedim. Akın Saatçi, 'Survivor'a giden 'gönüllüler'den biri. Yüksel Abi kendisinin oy birliğiyle 'ünlülere' transfer olduğunu, adada pek sevildiğini yazmış. Ben henüz 'Survivor' kafasına giremedim, bu tip takip gerektiren programlarda pek başarılı değilim ama daha ilk günden takığım bu yılki yarışmaya.

HOCA POPÜLER OLMUŞ
Akın; benim, Ozan Çolakoğlu'nun, Özge Ulusoy'un ve daha birçok arkadaşımın pilates hocası. Bayılıyoruz ona. Bir gün derste 'Survivor'a gidebileceğini söyleyince tüm bencilliğimle "İnşallah gidemezsin. Ee biz sensiz ne yapacağız?" dedim. Ve her zamanki gibi gitmesini istemediğim biri gitti tabii. Kaderim bu mudur acaba? Şimdi bir de adada popüler olmuş, iyi mi! Korktuğumuz başımıza geldi. En iyi ihtimalle Mayıs'a kadar Akın Hoca'yla pilatese son. Madem yapacak bi'şey yok, bari sonuna kadar diren Akın Hoca.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA