Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bugün sizi ne bekliyor?

Bitmek bilmeyen nezle, sonu gelmeyen gıcık öksürük, bunları takiben bedeni saran halsizlik, isteksizlik, 'Ay bittim ben' durumu. At üzerine iki tutam odaklanamama, bir çorba kaşığı sıkılma, iki çentik tıkanma, bir demet sevimsizlik...
Son zamanlarda böyleyim; babam da böyle, en yakın arkadaşım da sokakta karşılaştığım tanıdıklarımdan çoğu da...
Takibe takip, salgına salgın hesabı.
Hal böyle olunca hafta sonu kendime ev hapsi verdim.
Arka arkaya beş film izlemişim, beynim yanmış, hikayeler birbirine girmiş ama olsun; kış hafta sonları ne için? Yani demek istediğim; bugün benden sokak gündemi, sinemalar, müzikler, olaylar falan çıkacak gibi değil. O zaman ver elini astroloji.
Astrolog dünyasında en sıkı takip ettiğim isim; Dinçer Güner. Daha önce de yazmıştım, adam çok acayip. Sallama iş yapmıyor, bu kulvarda 'ne dese çıkıyor'un karşılığı, uyarılarını dikkate almak gerekiyor.
Boş konuşmuyorum, bizzat kendimden biliyorum; bana yaptığı tavsiyelerde sekmişliği yok. Tabii işime gelmeyen tavsiyeyi dinlemezden geliyorum, asla dikkate almıyorum, sonra da kendime kızıyorum ama olsun.
Anlayacağınız; Dinçer burçlara, gezegenlere son derece hakim.
Bir kitap çıkarttı Aralık ayında. Adı; 'Zamanlamanın Gücü'. 2015'in her gününe ayrı yorum yapıyor. Ne zaman saç kestireceğinizden ne zaman tatile çıkarsanız iyi geçeceğine, zam istemek için uygun günlere, sevgilinizle barışacağınız doğru güne kadar her şeyi önünüze seriyor.
Olayı test edip onaylamayanlara komik gelebilir ama işe yarıyor.
Bakalım bugün için ne demiş Dinçer:

3 ŞUBAT 2015
'Bugün gururunuzu incitecek, özgüveninizi sarsabilecek aşırı, abartılı tepkiler vermekten, önemli kararlar almaktan uzak durun. Egolar önde olacak; ben duygusuna yenik düşerseniz sıkıntılar olur...
Bugün kendinizi şımartabilirsiniz. Planlar, organizasyonlar yapabilirsiniz. İdare etmenizi gerektirecek koşullar oluşabilir. Lükse düşkünlük had safhada olabilir, alışveriş ihtiyacı artabilir, fazla cömert olabilirsiniz. Sahne sanatlarıyla ilgili eğitimlere başlamak için ideal bir gün. Konser, davet, parti gibi eğlenceli aktivitelere katılmak için süper bir gün.
Saç bakımı yaptırmak, kuaföre gitmek için güzel bir gün. Aman dikkat; kalp rahatsızlıkları olanlar ilaçlarını evde unutmasınlar, aşırı heyecanlara dikkat etsinler.
Takdir ve beğeni toplamaktan, dikkat çekmekten hoşlanacağınız bir gün. Neşeli olmak, gezmek, eğlenmek, çocuklarla aktiviteler yapmak, yaratıcı yanınızı ortaya koymak, hobilerinize vakit ayırmak, sevgilinizle güzel bir gün geçirmek için ideal.'
O zaman haydi göreyim bizi!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA