Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Türkan Şoray kanunları

Biz bıktık; muhabirler, röportajcılar bu soruyu sormaktan bıkmadı. Bir genç kadın oyuncuya daha 'Türkan Şoray kanunlarınız var mı?' sorusu sorulursa, üşenmeyip o soruyu soran arkadaşı bulup kafasından aşağı bir kova buzlu su dökeceğim.
Yetmedi mi güzel kardeşlerim, bitmedi mi? Yok mudur sorulacak başka soru?

KABAK TADI VERDİ
Biz seyircilerin, hayranların ya da gazete okurlarının tek merak ettiği şey; söz konusu oyuncunun filmlerde, dizilerde öpüşüp öpüşmeyeceği, sevişip sevişmeyeceği mi? Cevabını alınca gönüllerimize ferahlık mı gelecek? 'Türkan Şoray kanunlarınız var mı?' Ne kadar kabak tadı vermiş bir soru.
Ee kadın oyuncu şimdi 'Hayır yok' dese, kötü, hafif, yoldan çıkmış kadından mı sayılacak ya da Türkan Şoray'a ayıp mı etmiş olacak? 'Evet, var' dese, alkış mı toplayacak?
Ne büyük saçmalık! Gitsin başka iş yapsın.

AMAÇ NEDİR?
Oyuncu dediğin rolünü kendi şartlarına göre oynamaz; ya hakkını verir, gerekeni sonuna kadar yapar ya da konuya hiç bulaşmaz.
Hayır, yani burada amaç nedir anlayamıyorum.
Kadın oyuncuları, öpüşenler ve namuslular diye ikiye ayırmak mı? Türkan Şoray kanunlarınız var mı?
Yok canım yok, olsa da yok.
Bizim okuyucu olarak da bu bilgiye ihtiyacımız yok. Bir zahmet saksıyı çalıştırın da başka sorular bulun.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA