Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

WhatsApp'tan aşk yaşamak istiyor musunuz?

İlişkiyi WhatsApp'la mı yaşıyoruz sevgilimiz mi var, belli değil.
Sadece sevgili mi, arkadaşlarımızla da durum aynı. Bip bip mesaj, sürekli mesaj, sadece mesaj. Ekrana bakmaktan tükendim.
Emojilerle yürütüyoruz ikili ilişkiler dünyamızı, artık 'Teşekkür ederim' yok, emojisi var. 'Üzgünüm beni affet' yok, emojisi var.
Bütün gün o WhatsApp denen yaratık durmuyor.
Tamam, mesela işle ilgili gruplar kurup haberleşmeleri, soruları, sorunları WhatsApp üzerinden çözebilmek gibi faydaları da var. Ve fakat zamanımızı ve iletişimimizi yiyor, içiyor, tüketiyor da. Özellikle ikili ilişkilerde... Sabah 'Günaydın'la başlayıp akşam yatana kadar hoşlandığın ya da beraber olduğun kişiyle mesajlaşıyorsun, bir saniye bile sesini duymuyorsun. Sonra da WhatsApp'tan kuru bir mesajla da ayrılıyorsunuz zaten.
Çevremde kimi görsem WhatsApp'tan aşk yaşıyor. Belki de WhatsApp'la aşk yaşıyor.
Kavgalar WhatsApp'tan, barışmalar WhatsApp'tan, özürler WhatsApp'tan, eyvaaah blokladı seni WhatsApp'tan. Bu ne yahu, bu ne? Bu ne biçim ilişkiler ağı, bu ne duygusuz bir hal, ne garip bir zaman kaybı?
WhatsApp'ı silsek de şöyle bir silkelensek mi acaba?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA