Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bayramda yapılmaması gerekenler

Bir bayramı daha geride bıraktık, iyi miyiz? Yani öyle bir çıldırma hali geliyor ki, insan akıl ve beden sağlığı için üç gün kendini eve kilitlese daha mı iyi olur bilemiyorum.
Sanırsınız savaşa gidiyoruz. Yiyeceğimiz yemekten, gideceğimiz eğlenceye kadar her halt satır satır planlanmıştı sanki. Öneri üstüne öneri, 'Hadi' üstüne 'Hadi'.
Neyse gelelim bu bayram 'Bayramda yapılmaması gerekenler' listeme eklediklerime...
Beklenti yükseltilmeyecek. Sükunet korunacak. Kişisel gelişimcilerin 'Kendini akışa bırak' dedikleri şey neyse, sırt ona dayanacak.
Üç güne 300 program sıkıştırılmayacak. Herkese söz verilmeyecek. Günün sonunda pestilinin çıkması engellenecek.

TELEFON AÇIN, COOL OLUN
Toplu mesaj dünyasına girilmeyecek. Telefonla arayarak cool kişi olunacak.
Instagram'dan sapık gibi elalem takip edilip kim nerede, kiminle, ne yapmış çılgınlığına bulaşılmayacak.
Mümkünse bayramda trafiğe çıkılmayacak.
Uç bir hareket olarak, benim gibi detoks yapılmayacak. Detoks için daha yanlış bir hafta seçebilir miydim acaba? Bunlar hep ayarsızlık.
'Bayram programı' damgası altında sunulan neyse, ondan özel bir durum beklenmeyecek. Bayramdan önce ya da sonra ne ise, aynısıyla karşılaşacağın bilinecek. Bayram programı diye bi'şey yok; kazıklanmak, yorulmak, yer bulamamak, daha fazla gürültü var. Tamam mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA