Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bak! Çok mutlular!

Şimdi siz Instagram'da elin kadınının, adamının filtrelere doymamış fotoğraflarına bakıp gerçek mi zannediyorsunuz?
Herkesler çok eğleniyor, sıkıntıdan patlayan, istemediği yerde bulunmak zorunda kalan bir tek sizsiniz öyle mi?

FOTOĞRAFA İNANMA
Herkeslerin ilişkisi muhteşem, topu ideal çift, bir siz huzurla ve ağız tadıyla ilişki yürütmeyi beceremiyorsunuz; öyle mi?
Herkesler hayatından memnun, aşık, yemeklerde, sporda, tatilde ama bir sizin hayatınız dört dörtlük olmuyor niyeyse; öyle mi?
'Bak çok mutlular gördün mü?' diye bi'şey yok. Yok öyle bir dünya. 'Fala inanma, falsız kalma' misali 'Fotoğrafa inanma, fotoğrafsız kalma' derim ben size.
Geçen gün bir çift tartışıyor. Kadın, Instagram'da birbirine sarılmış, abanmış, yanak yanağa vermiş çiftlerin pozlarına bakıp bakıp adamın başının etini yiyor. Neden öyle pozlar vermiyorlar diye adama gıcık kapıyor.
'Bak çok mutlular' zırvasına daha fazla dayanamayan adam telefonunu alıyor, ön kamerayı açıyor, kadının omzuna elini atıp "Hadi gülümse" buyuruyor, kadın kıkır kıkır.
Fotoğrafı çekiyor ve yine üç saniye önceki hallerine dönüyorlar. Sonra adam, fotoğrafı kadına gösterip lafını esirgemiyor; "Bak aşkım, çok mutluyuz."

SADECE POZ
Demek istediğim yok öyle acayip mutluluklar ya da var da o Instagram'da gördüklerinizin yüzde 99'u gerçek değil.
Poz onlar poz. Fotoğraf. Mesaj onlar mesaj. Olması gereken onlar.
Tamam mı? Yüreklerimiz serinledi mi? Şimdi sakince yanımızdaki erkeğin boğazından ellerimizi çekebiliriz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA