Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

'Tüm yalnızlığımla evet' iyi bi'şey mi?

Hmmm, benim kulağıma hiç de iyi gelmedi sevgili okurlar.
Ama ortada gerçek bi'şey olduğu kesin...
İsmail Hacıoğlu, kendisi gibi oyuncu Vildan Atasever'den boşandıktan tam bir yıl sonra tekrar evlenmiş. Allah mesut etsin. Konumuz evlilik değil; konumuz dün gazetelerde çıkan İsmail Hacıoğlu'nun nikahta 'Evet' deme şekli. Bkz: 'Tüm yalnızlığımla evet!'
İlk anda 'Aman da ne güzel evetlemiş, romantik adam' diye düşünebilirsiniz ama ben hiç öyle düşünmüyorum ve bir salon dolusu insanın bu 'Evet'i ayakta alkışlamasını esasen cümlemizin 'yalnızlıktan kırılmasına' bağlıyorum.
'Tüm yalnızlığımla evet!'; Allah'a çok şükür sen de beni yalnızlıktan kurtardın mı demek?
'Tüm yalnızlığımla evet!'; ben evlensem de her zaman yalnız bir adamım, ıssızım mı demek?
'Tüm yalnızlığımla evet!' ne yahu? 'Tüm aşkımla evet!' desen, 'Tüm kalbimle evet' desen çok şekersin de yalnızlığın evlilikle, aşkla ne alakası var?
Valla insan bunu duyunca nikah masasından kalkar gider ha. Neyse, tabii bu benim fikrim. Aslında bir yandan da çok gerçek buldum Hacıoğlu'nun bu cümlesini; yalnız kalmamak için 'aşk' sanmalarımız, el ele vermelerimiz, kol kola tutunmalarımız, şovlarımız hepimizin...
Ah bi şu yalnızlığımızı sevsek, kendimizi koy versek; bal kaymak gibi, lokum gibi insanlar olacağız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA