Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İstanbul'un yükselenleri

1. Canlı müzik, ille de canlı müzik: Nişantaşı'ndan Bebek'e, Taksim'e, Karaköy'e kadar haftanın her günü, her yerde ille de canlı müzik var. DJ partileri yerini canlı müziklere bıraktı. Bu da pek güzel oldu. Güzel günler geri gelsin.
2. Arnavutköy: ANY, Hudson derken Arnavutköy iyiden iyiye restoranlar, barlar sokağına döndü. Yeni mekanlar ardı ardına açılıyor. Bohemler ve tikiler yan yana oturuyor, yan yana eğleniyor.
3. Pazar brunchları
4. Bomonti Ada: Ve tabii ki içindeki Klimanjero.
5. Konserlere, tiyatrolara, müzikallere gitmek: Tiyatrodan, müzikallerden uzak duranlar bile artık haftada bir bile olsa tiyatro koltuğundaki yerlerini alıyor. Bu da iyi haber.
6. Bunlar da mekanlar: Karizması gitti derken küllerinden doğan Etiler'deki Fenix, daima Lucca, öğlen-akşam fark etmiyor her daim ağzına kadar dolu, her daim ünlülerin konuşlandığı son moda restoran-bar Topağacı Grey, Harbiye'deki Klein ve Klein tarzı elektronik müzik çalan mekanlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA