Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ah Sevim Emre ne yaptın!

Sevim Emre Instagram'a bayılıyor, adeta Instagram'dan çıkmıyor; hastası yani. Ayrıca çok tatlı, bütün fotoğraflarımın altına kalpler, çiçekler, böcekler, öpücükler koyuyor. Ben de onunkilere... Eh takibe takip, like'a like dünyası değil mi efendim...
Kendisinin Instagram hesabına bakarsanız pek de eğleniyor. Geziyor, davetlere katılıyor, özlü sözleri ihmal etmiyor, arkadaşlarına ve sevdiklerine desteğini esirgemiyor. Bir hafta önce gördüğünüz fotoğrafı paylaştı Sevim Emre. Evet, aynen bunu, tam da bunu paylaştı! Sileceğini tahmin ettim, silmedi, günler geçti yine baktım, yine silmedi.
Ah Sevim Emre ah... Kırmızı harika bir elbiseyle poz verdiği fotoğrafta inceltmenin dozunu öyle bir kaçırmış, öyle bir filtreleyememiş ki, fotoğraf şuurunu kaybetmiş. Arkadaki vazolar yamularak birbirine girmiş, yer yerinden oynamış, eli kağıda dönmüş, masa kendinden geçmiş, o güzel yüzü kaymış gitmiş. Bir kişi de çıkıp 'Sevimciğim, bence bu fotoğrafı kaldır, sen zaten güzelsin, ne gerek var, bak olmamış bu, hatta biraz komik kaçmış' dememiş. Fotoğraf altı yorumlarda herkesler ama herkesler övmelere doyamamış. Saygıdan deyin, sevgiden deyin, makaraya sarma hali deyin, gaz dünyası deyin.
Oysa ne kadar hoş, ne kadar havalı bir kadın Sevim Emre. Ama ortada cümle alemin kopamadığı böyle bir incelmeinceltme- başkasına benzeme hali, çabası var.
Bu bölümü; Sevim Emre'ye 'Sen zaten güzelsin' diyerek bitiriyor, diğer yazıma geçip hizmette sınır tanımıyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA