Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Zafer Bölgesel neresi?

Sokağa çıkın ve 'Zafer Bölgesel nedir? Neresidir?' sorusunu önünüze gelene sorun. 100 kişide 10 kişi bilirse, ayakta alkışlayacağım.
Tabii sözüm, o bölgede yaşayan veya oraya sık sık gidenlere değil. Efendim, bayram tatilinde Bodrum'a gitmek için Atatürk Havalimanı'na gittik. Uçuş bilgi ekranında kapı numaralarına bakarken; Adana, Ankara, Antalya, İzmir, Bodrum uçuşları arasında Zafer Bölgesel yazdığını gördük. Yanımdaki arkadaşım bana döndü ve şaşkınlıkla "Zafer Bölgesel neresi yahu?" diye sordu.
Sonra ben hızımı alamayıp karşılaştığım herkese aynı soruyu sordum: "Zafer Bölgesel neresi?" Tek bir doğru cevap alamadım.
O zaman bilmeyenlere katkım olsun, 40 yıl hatırım olsun. Efendim Zafer Bölgesel; 2012 yılında hizmete giren, Kütahya, Afyonkarahisar ve Uşak'a hizmet veren, Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan uluslararası havalimanı. Hatta inşaatı sırasında birçok tartışmaya sebep olmuştu.
Üstelik burası, Türkiye'nin dördüncü büyük havalimanı. Ancak hiç de beklendiği gibi bir etki gösterip yeterince yolcu çekememiş ve boşu boşuna yapıldı hissiyatı yaratmış bir havalimanı. Neyse, eğer siz de sorduğum onlarca kişi gibi durumdan bihaberseniz, bu bilgi de elinizde olsun; gönül ferahlığıyla uçarsınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA