Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Günaydın'ın partisinde şıklık yarıştı

Sevgili arkadaşım Mert Vidinli ile birlikte ev sahipliğini yaptığımız GÜNAYDIN'ın Yaza Merhaba Partisi, oldukça renkli ve keyifli geçti. İsmi ve haklı şöhretiyle İstanbul'a çok yakışan St.Regis Otel'in Spago restoranında verdiğimiz davete 100'e yakın kişi katıldı. İşim gereği kimler nasıl geldi, neler giydi kısmı bana ait. Çok sevdiğim isimlerin bile 'Aman senin partine geliyorum, ne giydiğime dikkat etmeliyim' demesi yüzümde hoş bir gülümsetme yaratıyor. Evet, âlemde acımaz tavrımla tanınıyorum ama davetime gelme nezaketini göstermiş olanı da eleştirecek değilim :)

Demet Sabacı Çetindoğan, döpiyes görünümlü elbisesiyle çok klas bir havaya sahipti. Son zamanlarda seçimleri eskiye oranla çok daha başarılı.

Ayşe Kucuroğlu, Ezra+Tuba tasarımı mint yeşili püsküllü elbisesiyle jazz dönemi kadınları gibiydi. Saçlarında vak dalgalar olsaydı tam 20'leri estirecekti. Yüksek enerjisi ve her daim gülen yüzüyle gecenin en şık kadınlarındandı.

Feryal Gülman, oğluyla hasret giderdiği Amerika seyahatinden döner dönmez, ayağının tozuyla arabada uyuklayarak geldi partiye. Ama görüntüde hiçbir şey belli değildi. Her zamanki gibi bakımlı ve çok şıktı. Avustralyalı modacı Dion Lee'den nefis bir elbise seçmişti. Lee, modern kesimleri ve detaylardaki zenginliğiyle kısa zamanda tanınmış bir tasarımcı. Feryal Gülman'dan sonra eminim Dion Lee'yi birçok kişi defterine not edecektir.

Sitare Akdilek defalarca konu ettiğim ceket elbiselerden giymişti. Nihan Peker imzalı elbise üstünde mum gibi. Kısa kestirdiği saçlarıyla havasına kattığı modern tarz için çok uygun bir seçim olmuş. Nihan Peker'in ceket ve pantolon kesimlerinin güzelliğini başka bir gün ayrıca ele alacağım.

Pınar Tezcan Özçapkın, adL by Cengiz Abazoğlu gömlek kesim elbisesiyle yazın renkleri içindeydi. Hem rahat, hem de her ortama uygun harika bir seçim. Ayakkabıları da, adL için kendi ismiyle çıkardığı koleksiyondandı.

Yazarımız Özge Ulusoy en ışıltılı olanımızdı. Üstünde pırıltılı bir H&M pantolon ve crop bluzla gelmişti. Ayakkabılar Giuseppe Zanotti de aynı şekilde kıyafetine eşlik ediyordu. Sadece bu kadar değil; makyajı da ışıl ışıldı. İncecik fiziğine imrenmemek imkansız ama zannetmeyin ki böyle kalmak kolay. Arkadaşımın ne detokslar, ne diyetler, ne sporlar yaptığına şahidim. Askeri bir disiplin içinde. Saygı duymamak imkansız.

Didem Soydan'ın Zara marka deri elbisesi kendisine çok yakışmıştı. Saçı, makyajı; elbisenin rengiyle kusursuz bir bütünlük yaratmış. Ayakkabısı ise çok sevdiğim blogger arkadaşım Styleboom'un koleksiyonundan. Didem herkese, 'Şık görünmek için milyonlar dökmenize gerek yok' dersi vermiş.

Asena Erkin, kırmızı Balmain tulum içinde harika görünüyordu. Resim çekerken deri ceketini giydi ama gözlerim göreceğini gördü. Doğal bıraktığı saçları ve makyajsız yüzüyle çabasız bir şıklık içindeydi. Ben bu tarz Asena'yı çok beğendim.

Etel Baler, Lanvin elbisesi ve renkli Christian Louboutin'leriyle bir diğer şıklarımdan.

Deniz Berdan yaz koleksiyonundan kendi tasarımı elbisesiyle her zamanki tarzındaydı.

Elif Gönlüm; Michael Kors pantolonu, Bcbg ceketi ve Dior ayakkabılarıyla sade ve şıktı. Mini Hermes çantası çok şirindi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA