Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Hollywood’un kusursuz ikilisi saç ve makyaj

Ne yaparsak yapalım, Hollywood yıldızlarının saç-makyaj kusursuzluğuna ulaşmak için hâlâ en az iki-üç fırın ekmek yememiz gerekiyor. Eleştirilere neden olan rüküşlükler yaşansa da, söz konusu makyaj ve saç olduğunda her daim en doğrusunu uygulamakta çok başarılılar...
Takma kirpik takıldığı belli olmaz, yanaklar zeytinyağlı dolma gibi parlamaz, rujlar asla ön plana çıkmaz... Bizde öyle makyajlar görüyorum ki; adeta tenin rengi değişiyor!
Hollywood yıldızlarının saçları kıyafetleriyle hep uyum içindedir. Maşa yapıldığı belli değildir; saça şekil vermek için sprey tüpleri bitirilmez, saçlar kalıp gibi görünmez. Ne kadar doğalsan, o kadar iyisindir. Saçın modeli; elbisenin yakasına, tarzına ve havasına göre hesaplanır.
Başrol mücevherlerin elinden alınmaz; saç modeli ona göre seçilir. Dekoltelere saygı duyulur, saçlarla kapatılmaz.
Saç kabarık olmaz, sağdan soldan tuhaf perçemler çıkmaz.
Kısacası Hollywood'da, kırmızı halıdaki her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülür ve bunun karşılığı da alınır. Bunun en en güzel örneklerini ise, son Oscar töreninde görebiliriz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA