Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Seksi mi, masum mu?

Gelinlik trendlerinde ilginç bir hafta yaşandı.
Önce Victoria's Secret modeli Edita Vilkeviciute'un seksi mi seksi ama kusursuzca taşıdığı gelinliğini gördük.
Gelinliğe benim gibi ayılıp bayılan da oldu, 'Gelinlik bu kadar açık olmaz' diye yerden yere vuran da. Birkaç gün sonra da sosyal medyaya Mayıs ayından beri merak ettiğimiz bir diğer Victoria's Secret meleği Miranda Kerr'in gelinliği düştü. O da ne?
Christian Dior Couture imzalı gelinlik, son derece kapalı bir modele sahipti.
Grace Kelly ve Audrey Hepburn'ün zamansız stillerinden ilham alınarak tasarlanan gelinlik, bilindik tartışmayı en üst düzeye taşıdı: Gelinlik seksi mi olmalı yoksa kapalı mı? Eskiden kapalı olan gelinliklere 50'ler stili denirdi, şimdilerde ise tesettür gelinliği deniyor. Eleştirilerin olmasında; giyenin bir iç çamaşır modeli olmasının da büyük bir etkisi var. İnsanda 'Eski hayatımın üstüne bembeyaz bir sayfa açıyorum' duygusu yaratıyor.
Straplez gelinliklerin çağında;
Miranda Kerr öyle beklenmedik bir gelinlik giydi ki hepimizin ezberini bozdu. Kerr, bakalım gelinlik trendlerinde yeni bir dönemin başlamasına öncülük mü yapacak; zaman içinde göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA